AKO UPCYKLOVAŤ SOAPHORIA SKLÁ

Ako využiť naše sklo, ak sa vám páči príliš na to, aby ste ho vrátili


Aj vy sa všemožne snažíte minimalizovať odpad, ktorý vaša domácnosť vyprodukuje? Obmedzili ste nakupovanie produktov balených v plaste, nosíte si na nákup vlastné tašky, slamky ste vymenili za zero waste verziu a namiesto klasických vatových tampónikov používate na odlíčenie prateľné bavlnené? Kompostujete, recyklujete, nakupujete v bezobalových predajniach, avšak stále sa nájdu veci, s ktorými sa rozlúčiť nedokážete? Vedzte, že v tom nie ste sami!

Mnohí nám píšete, ako veľmi sa vám páčia sklené obaly od našich produktov a hoci by ste ich veľmi radi vrátili a získali tak zľavu z ďalšieho nákupu, rozhodli ste sa ponechať si niekoľko kúskov a našli ste im vlastné využitie! Máme takú radosť z vášho nadšenia a ekofriendly postoja, že sme sa na základe vašich správ rozhodli podeliť sa o vaše nápady a ukázať si niekoľko skvelých možností využitia týchto obalov. Veríme, že vám prinesú inšpiráciu :)


Rozkošné kvetináče pre najmenšie rastlinky

Ak práve nemáte po ruke maličké kvetináče a predsa potrebujete rastlinky presadiť či na nejaký čas "odložiť", tieto obaly vám poslúžia ako ideálna náhrada, vďaka ktorej budete navyše vždy vidieť, či majú vaše rastlinky dostatok vody!
 

Marmelády, lekváre, džemy...

Aj naše babičky nám určite potvrdia, že pohárov na zaváranie nie je nikdy dosť. Prečo nevyužiť tie, ktoré doma máme, hoci ich účel bol spočiatku úplne iný? S praktickým uzáverom sú priam predurčené k uchovávaniu domácich dobrôt.

Výstavné kúsky pre kuchynské poličky

Semiačka, bylinky, strukoviny či sušené ovocie sú najlepšie uskladnené bez prístupu vzduchu. S uzatváraním na patent a kvalitným tesnením nemôžete urobiť chybu! Tiež tak skvele doplnia vizuál vašej kuchyne, veď uznajte sami - nevyzerajú krásne?

Zaujala vás táto téma a túžite sa o nej dozvedieť ešte viac?
Pre všetkých poznania chtivých Soaphoristov ponúkame tiež výber ďalších výživných zahraničných zdrojov súvisiacich s obsahom článku:
- What Is Upcycling — and How Does It Benefit the Planet?
- How Do I Recycle?: Common Recyclables
- 65+ Upcycling Projects for Kids

Podobné produkty
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa