Vendetta broskýň - osviežujúci sprchový gél

6,95 € (s DPH)
  • Osobný odber: Kapušianske Kľačany Zadarmo
  • do 48 hodín od prijatia objednávky (denne od 06:30 do 15:30)

  • kuriér GLS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • kuriér SPS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • Packeta výdajné miesto 2,99 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodin na zvolené výdajné miesto

Kód:
8586023261724
Obľúbené10
Porovnať0
Zoznam želaní(1)

Extravagantný a lákavo dizajnový, neuveriteľne voňavý sprchový gél nielen dokonale očistí, ale aj podčiarkne váš charakter a osobnosť. Vegánsky výrobok má ohľaduplné zloženie, ktoré je šetrné k  pokožke a zároveň aj k životnému prostrediu. 100% prírodné suroviny najvyššej kvality získavané ekologicky prinášajú nielen vzácne ošetrujúce zložky, ale aj nádhernú a unikátnu vôňu, ktorú si zamilujete. Sprchový gél šetrne čistí, nenarúša pH pokožky a nevysušuje. Doprajte si  nezabudnuteľný zážitok pre vaše zmysly a rozmaznávanie pre vašu pokožku

Yaya sprchový gél z kolekcie limitiek jar/leto je absolútnou novinkou a vychytávkou sezóny!

> VEGAN SPRCHOVÝ GÉL
> FAMÓZNA VÔŇA   
> HYDRATAČNÉ A ZVLHČUJÚCE ZLOĚNIE
> BEZ SILIKÓNOV A PARABÉNOV

Čítajte viacZobraziť menej
Popis

OBSAH
250ml

NÁŠ TIP
Sprchový gél predstavuje šetrný a udržateľný výrobok, ktorý sa stará nielen o vašu pokožku, ale aj o našu planétu. Využívame recyklovateľný PET alebo recyklovaný rPET obal, ktorý môžete po použití jednoducho vrátiť a pomôcť tak s jeho opätovným využitím. Navyše, výrobok je vybavený praktickou pumpičkou pre jednoduché a šetrné dávkovanie. Spoločne môžeme robiť malé kroky, ktoré v konečnom dôsledku pomáhajú chrániť prírodu. Myslite na životné prostredie aj vy - zastavte vodu, kým si užívate náš výrobok.

APLIKÁCIA
Primerané množstvo naneste na mokrú pokožku a krúživými pohybmi vytvorte emulziu, následne opláchnite vodou.

UPOZORNENIA
Určené na každodenné použitie. Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.
Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

ZLOŽENIE
Aqua, Decyl Glucoside, Lauryl Betaine, Xanthan Gum, Aroma (Blend of Natural Aromas and Essencial Oils), Simmondsia Chinensis Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glycerin, Aqua, Citric Acid, Mica

Čítajte viacZobraziť menej
Vlastnosti
8586023261724
Recenzie
Žiadne názory

Napíšte komentár

  • Spokojnosť:
Popíšte tento produkt pomocou jednoduchých a krátkych slov.
Iní zákazníci si tiež kúpili:
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa