Remove me! hydrofilný odličovací olej na všetky typy pleti

14,95 € (s DPH)
  • Osobný odber: Kapušianske Kľačany Zadarmo
  • do 48 hodín od prijatia objednávky (denne od 06:30 do 15:30)

  • kuriér GLS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • kuriér SPS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • Packeta výdajné miesto 2,99 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodin na zvolené výdajné miesto

Kód:
88586023261403
Značka:
Obľúbené27
Porovnať0
Zoznam želaní(3)

> extra jemná formulácia pre efektívne a zároveň šetrné odlíčenie pleti
> pre všetky typy pleti (vrátane veľmi citlivej, ekzematickej) a pre všetky vekové kategórie
> jedinečná kombinácia blahodarných olejov opatrených ekocertifikátom
> hydrofilný odličovací olej sa po kontakte s vodou mení na jemnú emulziu
> rešpektuje pH kože, upokojuje a chráni pleť pred podráždením
> prečisťuje, obnovuje a podporuje posilnenie obranyschopnosti pleti
> chráni pred nadmerným vysychaním a predčasným starnutím pleti
> upokojuje a podporuje obnovu pleti
> eliminuje tvorbu šupiniek, podráždenie a svrbenie
> zlepšuje celkový vzhľad pleti a prispieva k udržaniu jej zdravo vyzerajúceho vzhľadu
> neupcháva póry a nezanecháva mastný film

100ml




Čítajte viacZobraziť menej
Popis

Unikátna formulácia hydrofilného odličovacieho oleja šetrne odstraňuje makeup, čistí pleť a zároveň ju zvláčňuje a vyživuje. Starostlivo formulované zloženie na báze ekocertifikovaných organických rastlinných olejov sa postará o všetky typy pleti vrátane jemnej či citlivej a pomôže pleť chrániť pred nepriaznivými vplyvmi a nadmerným vysušovaním. Organický slnečnicový olej ako bohatý zdroj fytosterolov predstavuje skvelý, výnimočne jemný základ obohatený o zvláčňujúci jojobový olej, vyživujúci olivový olej, ľahučký hroznový olej a extra zjemňujúci marhuľový olej. Mandľový olej podporuje elasticitu pokožky, zatiaľ čo vitamín E podporuje mladistvý vzhľad. Hydrofilný odličovací olej ošetruje podráždenú pokožku, upokojuje začervenanie či svrbenie spôsobené nadmernou suchosťou, eliminuje tvorbu šupiniek a posilňuje prirodzené obranné schopnosti pleti. Rešpektuje pH pleti a nenarúša hydrolipidovú bariéru.

Remove me! hydrofilný odličovací olej je ideálnym čistiacim a ošetrujúcim prostriedkom pre:
> pleť bez ohľadu na vek a typ, ideálne pre dehydratovanú a suchú pleť so sklonom k podráždeniu
> pleť náchylnú na rýchle vysychanie a tým spojené prejavy začervenania a podráždenia a straty jej obranyschopnosti
> pleť s pocitom pnutia pri používaní komerčných čistiacich produktov s obsahom mycích tenzidov
> nečistú pleť vystavenú nadmerne znečistenému prostrediu či náhlym zmenám teplôt a vlhkosti vzduchu (vykurované prostredie / klíma / poveternostné podmienky)
> dehydratovanú pleť vrátane inak mastnej či zmiešanej pleti
> mdlú pleť bez života
> citlivú pleť reagujúcu na čistiace zložky odličovacích produktov
> pleť s poškodenou ochrannou bariérou

Obsahuje výnimočné aktívne látky ako:
> slnečnicový olej –
cenný zdroj rastlinných fytosterolov, zjemňuje a zvláčňuje pokožku;
> jojobový, mandľový, marhuľový, olivový a hroznový olej
poskytujú extra vyživujúci a pritom veľmi šetrný základ ošetrenia pleti s antioxidačným a tonizujúcim účinkom, zvyšujú pružnosť pleti a eliminujú riziko predčasného starnutia pleti;
> vitamín E
posilňuje prirodzenú bariéru pleti, pôsobí ako antioxidant, zabezpečuje udržiavanie mladistvého vzhľadu pleti, chráni pred vplyvom nepriaznivých faktorov prostredia.

VLASTNOSTI
> bezlepkový, vegánsky, bezlaktózový
Bez GMO, sulfátov, glykolov, silikónov, ropných derivátov, živočíšnych tukov, parabénov a konzervačných látok, syntetických farbív a parfumácie.

OBSAH
100ml

ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ
Hydrofilný odličovací olej Remove me! sa výborne kombinuje s ostatnými výrobkami navrhnutými na ošetrenie pleti podľa jej typológie. Uprednostnite minimálne trojkrokový systém ošetrenia pozostávajúci z čistenia, tonizácie a hydratácie/výživy. Zvoľte vhodný čistiaci výrobok, následne hydrolátom či pleťovou esenciou dočistite pleť a ošetrite krémom alebo samostatne sérom. Séra sa vhodne kombinujú s pleťovými krémami Majestic. Na každodennú ochranu proti UV žiareniu odporúčame aplikáciu pleťového krému s UV ochranou SUPERDEFENSE denný krém s SPF 20.

APLIKÁCIA
Naneste primerané množstvo výrobku na vlhkú pleť pomocou prstov alebo tampónu a vmasírujte do pokožky. Nechajte chvíľku pôsobiť a následne opláchnite vodou alebo odstráňte tampónom.

ZLOŽENIE
Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Vitis Vinifera Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil*, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract*, Tocopherol, Citronellol***, Geraniol***, Linalool***, Limonene***
*certifikovaná organická zložka
***vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch


Čítajte viacZobraziť menej
Vlastnosti
88586023261403

Tabuľka vlastností

Vegánsky výrobok
áno
Bezlaktózový výrobok
áno
Bezgluténový výrobok
áno
Výrobok bez palmového oleja
áno
Fair trade výrobok
áno
VRATNÝ OBAL
áno
DOSTUPNOSŤ
kamenná predajňa
online

Špecifické referencie

ean13
8586017854277
Podrobnosti

VÔŇA VÝROBKU
Čistiaci a odličovací výrobok neutrálnej vône s jemným príznakom kvetinových tónov bez pridaných esenciálnych olejov a parfumácie.

FARBA VÝROBKU
Produkt priehľadnej bledožltej farby bez obsahu farbív či minerálnych pigmentov.

KONZISTENCIA VÝROBKU
Nemastná a nelepivá olejová konzistencia s vyššou hustotou, avšak rýchlou vstrebávateľnosťou, dodá pleti to, po čom túži.

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA
Organické zloženie univerzálneho výrobku bez obsahu vodnej fázy nevyžaduje použitie konzervačných látok a predsa je výrobok stabilný. Všetky obsiahnuté látky sú rastlinného pôvodu, bez GMO a nanomateriálu a samozrejme netestované na zvieratách. Dbajte však na adekvátnu hygienu a výrobok aplikujte len čistými a suchými prstami, aby sa zamedzilo jeho zaneseniu. Po otvorení výrobok odporúčame spotrebovať do 6 mesiacov.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Bezpečnosť zákazníka je pre nás prvoradá, preto, a tiež pre zabezpečenie komfortu pri používaní výrobku, je výrobok balený v PET airless obale vyrobenom v EÚ. Vzhľadom na prírodné zloženie bez vysokého obsahu stabilizátorov či chemických konzervantov je zamedzenie kontaktu so vzduchom a zanášaniu baktérií do obsahu výrobku priamym kontaktom s pokožkou ideálne pre ochranu výrobku.
Uprednostňujeme recyklované a recyklovateľné certifikované obalové materiály, ktoré sú schválené na použitie pre kozmetické výrobky. Kúpou tohto produktu môžete prispieť k znižovaniu nadbytočného odpadu aj vy a to jednoducho zapojením sa do recyklačného programu Soaphoria alebo zodpovednou recykláciou všetkých obalových materiálov.
Zistite viac o obalovej politike Soaphoria.

UPOZORNENIA
Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.
Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

Recenzie(1)
Celkové hodnotenie
5
1 Príspevok
Spokojnosť
(5)
Tento odličovací olej nemá konkurenciu. Zbožňujem takéto produkty, všestranné a vo svojej podstate jednoduché a pritom dokážu tak veľa. Odlíči, vyčistí a zároveň hydratuje, nepoškodzuje prirodzenú bariéru pokožky a nedráždi, neostáva po ňom mastný povlak a ani neupcháva póry. Dovolím si tvrdiť že tromfne aj ďaleko drahšie značky.

Napíšte komentár

  • Spokojnosť:
Popíšte tento produkt pomocou jednoduchých a krátkych slov.
Iní zákazníci si tiež kúpili:
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa