DERMACARE+ Čistiaca emulzia na posilnenie kožnej bariéry, bez podráždenia a vysušovania (tvár-telo-vlasová pokožka)

12,95 € (s DPH)
  • Osobný odber: Kapušianske Kľačany Zadarmo
  • do 48 hodín od prijatia objednávky (denne od 06:30 do 15:30)

  • kuriér GLS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • kuriér SPS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • Packeta výdajné miesto 2,99 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodin na zvolené výdajné miesto

Kód:
8586023262639
Obľúbené4
Porovnať0
Zoznam želaní

BENEFITY: čistí a odstraňuje nečistoty aj make-up bez podráždenia a vysušovania, účinne obnovuje a relipiduje, vyrovnáva zdravú hodnotu pH kože, navracia rovnováhu, posilňuje imunitu kože

Až 97% užívateľov zaznamenalo okamžité upokojenie a zamedzenie pocitu suchosti kože už 10 minút po aplikácii. *Výsledky založené na spotrebiteľskej štúdii vykonanej za účasti 45 užívateľov vo veku nad 18 rokov pri 1 aplikácii.

Až 95% užívateľov potvrdilo pocitové zlepšenie elasticity a vláčnosti kože, redukciu podráždených a presušených plôch kože. *Výsledky založené na 12-týždňovej spotrebiteľskej štúdií vykonanej za účasti 45 užívateľov vo veku nad 18 rokov pri 1 aplikácii denne. 

> veľmi šetrné, nepenivé organické zloženie nedráždi a nevysušuje, adekvátne vyživuje a napomáha pokožke udržiavať optimálnu hydratáciu a hodnotu pH, rešpektuje kožnú bariéru a upokojuje
> biokarité vyživuje, zjemňuje, uzamyká vlahu v bunkách a dodáva živiny
> olivový, slnečnicový, kokosový a jojobový olej zvláčňujú a uzamykajú vlahu v bunkách kože
> prírodné tenzidy z kokosového oleja šetrne čistia a zvláčňujú a zároveň rešpektujú prirodzenú ochrannú vrstvu pokožky
> aloe vera upokojuje pokožku začervenanú, podráždenú alebo trpiacu diskomfortom
> ceramidy, pantenol a sodium PCA podporujú udržanie celistvosti kožnej bariéry, eliminujú suchosť a šupinatosť kože

PRE KOHO JE URČENÁ: Organický čistiaci a sprchový krém je ideálny na telo i tvár pre každodenné použitie a vhodný pre všetky typy pokožky, najmä však pre precitlivenú a suchú, extrémne citlivú, veľmi dehydratovanú a vysušenú či alergickú kožu a pri liečbe atopického ekzému, psoriázy a ekzémov rôzneho druhu. Produkt je vhodný aj pre onkologických pacientov podstupujúcich liečbu.

  VEGAN RELIPIDAČNÁ SPRCHOVÁ EMULZIA  
  VHODNÉ NA TELO A TVÁR  
  BEZ PARFUMÁCIE, SULFÁTOV A ALKOHOLU   
  SO ZVLÁČŇUJÚCIM A UPOKOJUJÚCIM ZLOŽENÍM  
  BEZ SILIKÓNOV A PARABÉNOV  

200ml

Čítajte viacZobraziť menej
Popis

Inteligentná nepenivá čistiaca emulzia v bio kvalite s upokojujúcim a relipidačným účinkom určená na veľmi šetrné čistenie povrchu kože. Zloženie navrhnuté na báze organických olejov a masiel v kombinácii minimálneho obsahu ultra jemných prírodných mycích tenzidov bez obsahu sulfátov, silikónov a parabénov je vhodné pre každodennú starostlivosť o namáhanú a oslabenú kožu s účinkom hydratácie, výživy a podporou regenerácie. Dermatológmi odporúčaná formulácia nenarušuje prirodzenú ochrannú bariéru, ktorú si pokožka sama vytvára, preto je produkt vhodný na každodennú starostlivosť aj o extrémne citlivú, veľmi dehydratovanú a vysušenú či alergickú kožu a pri liečbe atopického ekzému, psoriázy a ekzémov rôzneho druhu. Produkt je vhodný na telo a tvár aj pre onkologických pacientov podstupujúcich liečbu. Účinné aktívne látky identické s pokožke vlastnými zložkami ako sú ceramidy, pantenol a sodium PCA pôsobia ochraňujúco a zachovávajú celistvosť kožnej bariéry, aby vynikla jej krása a zdravý vzhľad. Receptúra obnovuje, relipiduje a vyrovnáva hodnotu pH kože. Zmierňuje prejavy podráždenia, eliminuje šupinatosť a lúpanie kože, upokojuje namáhanú a začervenanú pokožku po slnení, popálení, uštipnutí hmyzom.

HLAVNÉ ZLOŽKY
> bambucké maslo vyživuje, zjemňuje, uzamyká vlahu v bunkách a dodáva živiny
> olivový, slnečnicový, kokosový a jojobový olej zvláčňujú a rozmaznávajú pokožku a eliminujú nepríjemný pocit pnutia
> ceramidy posilňujú ochrannú lipidovú bariéru kože, zlepšujú dlhodobú hydratáciu a chránia pred vonkajšími vplyvmi.
> pantenol podporuje udržanie celistvosti a obranyschopnosti kožnej bariéry a eliminuje suchosť a šupinatosť kože
> sodium PCA má vynikajúci hydratačný účinok, zvyšuje elasticitu kože
> aloe vera upokojuje podráždenie, napomáha udržiavať hydratáciu

OBSAH
200ml

Čítajte viacZobraziť menej
Vlastnosti
8586023262639
Podrobnosti

VÔŇA VÝROBKU
Produkt neobsahuje pridané vonné zložky.

FARBA VÝROBKU
Produkt prírodnej béžovej farby bez obsahu syntetických a minerálnych farbív.

KONZISTENCIA VÝROBKU
Výrobok ľahkej krémovej konzistencie.

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA
Bezpečnosť zákazníka je pre nás prvoradá, preto pre garanciu mikrobiologickej nezávadnosti a stabilite sme vybrali aj vhodný konzervačný systém. Všetky obsiahnuté látky sú bez GMO a nanomateriálu a samozrejme netestované na zvieratách.
Po otvorení výrobok odporúčame spotrebovať do 12 mesiacov.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Produkt je balený v recyklovateľnom airless PET obale s praktickým dávkovačom pre garanciu mikrobiologickej nezávadnosti. Obal je vratné v rámci nášho recyklačného programu.
V prípade, že sa rozhodnete po spotrebovaní obal výrobku vyhodiť, vhoďte ho do žltého kontajnera na plastový separovaný odpad.

APLIKÁCIA
Primerané množstvo prípravku naneste na mokrú kožu a krúživými pohybmi ju očistite, následne opláchnite vodou vhodnej teploty.

UPOZORNENIA
Určené na každodenné použitie. Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.
Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

ZLOŽENIE
Aqua, Cetearyl Alcohol, Betaine, Coco – Glucoside, Sodium PCA, Butyrospermum Parkii Butter, Ceramid NP, Olea Europaea Fruit Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Ethylhexylglycerin, Simmondsia Chinensis Seed, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Xanthan Gum, Citric Acid, Lactic Acid, Tocopherol





Recenzie
Žiadne názory

Napíšte komentár

  • Spokojnosť:
Popíšte tento produkt pomocou jednoduchých a krátkych slov.
Iní zákazníci si tiež kúpili:
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa