BALZAM NA RÝCHLE OPÁLENIE CandySkin

17,95 € (s DPH)
  • Osobný odber: Kapušianske Kľačany Zadarmo
  • do 48 hodín od prijatia objednávky (denne od 06:30 do 15:30)

  • kuriér GLS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • kuriér SPS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • Packeta výdajné miesto 2,99 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodin na zvolené výdajné miesto

Kód:
8586023262837
Značka:
Obľúbené3
Porovnať0
Zoznam želaní

100% bio a vegan aktivátor opálenia vo forme balzamu je jedinečný produkt pre dosiahnutie intenzívneho a krásne žiarivého opálenia pokožky. Blahodarná kompozícia organických olejov s prirodzeným obsahom betakaroténu a ďalších antioxidantov, flavonoidov a iných prospešných látok účinne podporí jednotné, dlhotrvácne a predovšetkým zdravé opálenie. Zvláčňuje a podporuje regeneráciu pokožky, zamedzuje strate vlahy, pomáha predísť jej vysychaniu počas pobytu na slnku. Účinne predchádza predčasnému starnutiu pokožky. Výrobok bez obsahu parfumácie a esenciálnych olejov je ako stvorený aj pre citlivú či reaktívnu pokožku. 
Candy Skin organický balzam na rýchle opálenie je ideálny pre všetky typy pokožky.

> napomáha k rýchlemu bronzovému opáleniu, vyživuje a zvláčňuje, chráni pokožku pred vysychaním a popraskaním a vďaka obsahu antioxidantov odďaľuje predčasné starnutie, dlhšie udržuje opálený vzhľad bez olupovania 
> 100% prírodné zloženie z organických olejov a aktívnych látok v podobe extraktov bez alkoholu, živočíšnych prísad, ropných derivátov a syntetických látok
> receptúra bohatá na betakarotén a ďalšie antioxidanty, flavonoidy a ďalšie pokožke prospešných látok pre podporu zdravého opálenia
> formulácia bez parfumácie a esenciálnych olejov vytvorená a vhodná aj pre reaktívnu pokožku pre pobyt na slniečku
> praktický obal, jednoduchá aplikácia, splnení efekt
> výrobok neslúži však ako ochrana pred spálením od slniečka, preto jeho použitie je vhodné v kombinácii s ochranným krémom či balzamom s SPF

  100% ORGANICKÝ BALZAM NA SUPER RÝCHLE OPÁLENIE  
  VEGAN ZLOŽENIE BEZ ALKOHOLU, KONZERVAČNÝCH LÁTOK A PARFUMÁCIE  
  NA VŠETKY TYPY POKOŽKY  
  ZDROJ BETAKAROTÉNU A ANTIOXIDANTOV  

180ml

Pozor! Produkt neposkytuje UV ochranu a neobsahuje pridané UV filtre. Spotrebiteľom s veľmi svetlou a svetlou pokožkou sa odporúča pred pobytom na priamom slnku ho kombinovať s vhodnou SPF ochranu. Aplikujte ochranný produkt s SPF a následne Candy Skin balzam na rýchle opálenie. Produkt sa neodporúča používať pre deti alebo osoby s pokožkou citlivou na slnečné žiarenie. Vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu v čase medzi 11:00 a 16:00h alebo chráňte sa vhodným šatstvom a pokrývkou hlavy. 

Čítajte viacZobraziť menej
Popis

Túžba po pevnej a krásne jednotnej, žiarivo bronzovej pokožke celého tela sa stane skutočnosťou s pomocou Candy Skin balzamu na rýchle opálenie a ošetrujúcich telových olejov Bronztone, Firmtone a Bronzilla. Pre urýchlenie zdravého opálenia jednoducho siahnite po Candy Skin balzamu na rýchle opálenie a vyslúžení efekt je na slnku zaistený. Balzamík sa excelentne postará o výživu a zvláčnenie pokožky počas slnenia, zásobí ju provitamínom-A a ďalšími antioxidantmi, flavonoidmi nielen pre podporu opálenia ale hlavne na ochranu pred voľnými radikálmi a predčasným starnutím. Vydarených pomocníkov majte stále po ruke pre skrášlenie pokožky a dodanie sebavedomia, rozmaznávanie zmyslov a spríjemnenie každej chvíle. Či už siahnete po týchto špecialitkách jednotlivo alebo v plnej sile, pokožka sa odvďačí zdravím výzorom, krásne tónovaným a žiarivým vzhľadom vo skvelej forme!

HLAVNÉ ZLOŽKY
> karanja olej bohatý na flavonoidy (karanjin a najmä pongamol) poskytuje prirodzenú UV ochranu a je známe, že eliminuje časť škodlivého UVA žiarenia a zabraňuje starnutiu pokožky spôsobené žiarením. 
> buriti olej vyniká prirodzene vysokým obsahom betakaroténu, silnými antioxidačnými, upokojujúcimi a obnovujúcimi účinkami, chráni pokožku pred vysychaním a popraskaním 
> olej z malinových semien je predovšetkým vďaka bohatému obsahu živín a betakaroténu podporuje rovnomerné opálenie a pritom poskytuje pokožke dôležité živiny pre obnovu a regeneráciu
> mandľový olej zvláčňuje, zjemňuje a upokojuje podráždenú pokožku, ktorej dodáva výživu a vitalitu a podporuje jej elasticitu
> kakaové maslo s vysokým podielom antioxidantov chráni pokožku pred dehydratáciou, vyživuje ju a zabraňuje jej starnutiu
> extrakt z mrkvy s vysokým podielom prírodného betakaroténu podporuje tvorbu melanínu (kožného pigmentu). Podporuje rýchlejšie, rovnomernejšie a dlhotrvajúce opálenie. Pomáha udržiavať zdravý vzhľad pokožky a zapožičiava jej vitalitu a príjemný ligot.
> urucum obsahuje vzácny bixín, orelín a tokotrienoly s antioxidačnými vlastnosťami, ideálne zlúčeniny na prípravu pokožky pred a po opaľovaní. Chráni bunky pred starnutím svetlom a oxidačným poškodením spôsobeným voľnými radikálmi. 
> slnečnicový olej bohatý na fytosteroly preukázateľne zvyšuje produkciu kolagénu vo fibroblastoch a pomáha udržiavať a chrániť celistvosť kožného tkaniva
> vitamín E je antioxidant, ktorý udržuje hydratáciu a pružnosť kože

OBSAH
180ml

Čítajte viacZobraziť menej
Vlastnosti
8586023262837

Tabuľka vlastností

VRATNÝ OBAL
áno
DOSTUPNOSŤ
kamenná predajňa
online
TYP OBALU
s pumpičkou
VLASTNOSTI A ÚČINKY
bez vône
ideálne na leto
ideálne na masáže
zjemňujúce
PROBLÉMY
suchá pokožka

Špecifické referencie

ean13
8586023262837
Podrobnosti

NÁŠ TIP
Podporte zdravé opálenie či predĺžte bronzový odtieň svojej pokožky, nezabúdajte však pritom na ochranu pred UV žiarením a pri pobyte na slniečku používajte vhodný výrobok s primeraným SPF.

ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ
Candy Skin balzam na rýchle opálenie sa skvelo dopĺňa výrobkami Bronztone, Firmtone a Bronzilla a tvoria ideálnu kombináciu pre cielenú starostlivosť o pokožku tela. 

VÔŇA VÝROBKU
Výrobok bez obsahu parfumácie a esenciálnych olejov, vhodný aj na reaktívnu a citlivú pokožku.

FARBA VÝROBKU
Výrobok sýto oranžovej farby vďaka rastlinným extraktom a obsiahnutým organickým olejom.

KONZISTENCIA VÝROBKU
Výrobok balzamovej konzistencie, ktorý dotykom prstov sa mení na poddajný, ľahko roztierateľný olejový krémik.

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA
Organické zloženie univerzálneho balzamu bez obsahu vodnej fázy nevyžaduje použitie konzervačných látok a predsa je výrobok stabilný. Po otvorení odporúčame balzam spotrebovať do 6 mesiacov.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Produkt je balený v ekologickom hliníkovom obale
Balenie je možné opätovne využiť v domácnosti alebo plnohodnotne recyklovať.
Obal výrobku je vratný v rámci nášho recyklačného programu. Obal je vratný v rámci nášho recyklačného programu.
V prípade, že sa rozhodnete po spotrebovaní obal výrobku vyhodiť, vhoďte ho kontajneru určeného na zber kovového odpadu. 

APLIKÁCIA
Výrobok naneste na pokožku v primeranom množstve pred slnením, masážou ho rozotrite a nechajte vstrebať. Aplikáciu podľa potreby zopakujte počas pobytu na slnku. Produkt neposkytuje UV ochranu a neobsahuje UV filtre. Výrobok kombinujte s ochrannými výrobkami s SPF. Aplikujte ochranný produkt s SPF a následne Candy Skin balzam na rýchle opálenie. Produkt sa neodporúča používať pre deti alebo osoby s pokožkou citlivou na slnečné žiarenie. Vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu v čase medzi 11:00 a 16:00h alebo chráňte sa vhodným šatstvom a pokrývkou hlavy. 

UPOZORNENIA
Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.
Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

ZLOŽENIE
Prunus Amygdalus Dulcis Oil (olej zo sladkých mandlí)*, Pongamia Glabra Seed Oil (karanja olej)*, Mauritia Flexuosa Fruit Oil (buriti olej)*, Euphorbia Cerifera Wax (candelilla vosk)*, Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové maslo)*, Rubus Idaeus Seed Oil (olej z malinových semien)*, Helianthus Annuus Seed Oil (slnečnicový olej)*, Daucus Carota Sativa Root Extract (mrkva obyčajná)*, Bixa Orellana Seed Extract (Urucum)*, Tocopherol (vitamín E, antioxidant)
* Suroviny pochádzajúce z ekologického hospodárstva opatrené známkou Eco-cert.

Recenzie
Žiadne názory

Napíšte komentár

  • Spokojnosť:
Popíšte tento produkt pomocou jednoduchých a krátkych slov.
Iní zákazníci si tiež kúpili:
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa