DERMACARE+ Obnovujúca zvlhčujúca hmla pre posilnenie imunity kože (tvár-telo-vlasová pokožka)

13,95 € (s DPH)
  • Osobný odber: Kapušianske Kľačany Zadarmo
  • do 48 hodín od prijatia objednávky (denne od 06:30 do 15:30)

  • kuriér GLS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • kuriér SPS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • Packeta výdajné miesto 2,99 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodin na zvolené výdajné miesto

Kód:
8586023262653
Obľúbené6
Porovnať0
Zoznam želaní

BENEFITY: zvlhčuje, účinne obnovuje, vyrovnáva zdravú hodnotu pH kože, navracia rovnováhu, posilňuje imunitu kože

Až 96% užívateľov zaznamenalo viditeľné zmiernenie podráždenia a začervenania postihnutých kožných ložísk. *Výsledky založené na 4-týždňovej spotrebiteľskej štúdii za účasti 35 užívateľov vo veku nad 18 rokov s 2 aplikáciami denne.

Až 95% užívateľov potvrdilo zlepšenie vitality a kvality kože z hľadiska jej schopnosti udržať optimálnu vlhkosť. *Výsledky založené na 12-týždňovej spotrebiteľskej štúdii  za účasti 45 užívateľov    vo veku nad 18 rokov s 2 aplikáciami denne.

> inovatívna vysoko hydratačná formulácia pre každodenné použitie a ľahkú reaplikáciu počas dňa
> hygienická aplikácia bez zanášania ložísk ekzémov, psoriázy a dermatitíd
> efektívna podpora regeneračných procesov
> posilnenie obranyschopnosti kožnej bariéry
> pôsobí proti prejavom starnutia
> dodáva živiny pre zdravú vitalitu kože
> udržiava vlahu v hlbších vrstvách kože
> zlepšuje kvalitu kože a života
> čistý prírodný produkt bez alkoholu, farbív a parfumácie

PRE KOHO JE URČENÁ: Obnovujúca hmla je vhodná pre všetky typy pleti a pokožky, ideálna však na každodennú lokálnu starostlivosť o dehydratovanú, precitlivenú, či alergickú kožu a pri liečbe atopického ekzému, psoriázy a ekzémov rôzneho druhu. Produkt je vhodný aj pre onkologických pacientov podstupujúcich liečbu.


  REGENERAČNÁ HMLA BEZ ALERGÉNOV  
  REHYDRATUJE, UPOKOJUJE, PODPORUJE TVORBU KOLAGÉNU  
  NA VŠETKY TYPY PLETI  

100ml

Čítajte viacZobraziť menej
Popis

Hmla na podporu obnovy kožnej bariéry predstavuje inovatívny produkt so schopnosťou podporiť a udržiavať optimálnu vlhkosť kožeurýchliť regeneračné procesy, posilniť obranyschopnosť kožnej bariéry a podporiť tvorbu kolagénu, bojovať proti vonkajším prejavom ekzémov, psoriázy či atopického ekzému. Multitaskingová hmla dodáva potrebnú hydratáciu, pôsobí upokojujúco a zásobí kožu živinami pre jej zdravú vitalitu a stav.
Pleťová a telová hmla na báze zvlhčujúcej aloe vera šťavy ako hlavnej aktívnej látky obsahuje organickú zlúčeninu síry v podobe MSM (Metylsulfonylmetán), ktorá je najčistejšou formou síry, jedného z esenciálnych minerálov kľúčových pre život a regeneráciu buniek. Síra je štruktúrne a funkčne dôležitá a neoddeliteľná od tvorby kolagénu a elastínu v koži a ochraňuje kolagén pred enzymatickou degradáciou. Zvyšuje prirodzenú produkciu glutatiónu, kľúčového bunkového antioxidantu pre posilnenie imunitného systému a redukciu pigmentácie a poškodenia buniek. Poskytuje živiny elementárne potrebné na tvorbu nových buniek a regeneráciu poškodených buniek. Podporné aktívne látky v podobe kyseliny ferulovej, kyseliny hyalurónovej, alantoínu a vitamín B3 (niacín) efektívne podporujú upokojujúcu a obnovujúcu funkciu výrobku.
Kyselina ferulová  je fenol a prírodný antioxidant, ktorý pôsobí neutralizačne proti voľným radikálom, spomaľuje starnutie kože a prispieva k regeneračným procesom.
Kyselina hyalurónová typu HMW zabezpečuje pomaly sa uvoľňujúcu, vysoko účinnú hydratáciu s dlhotrvajúcim účinkom a chráni pleť pred vysušovaním. Alantoín zmierňuje prejavy podráždenia, začervenanie a reaktívnosť kože, udržiava jej integritu. Niacín potláča pocit svrbenia a pnutia kože. Podporuje obnovu lipidovej bariéry kože.

HLAVNÉ ZLOŽKY
> aloe vera - napomáha v udržiavaní vlahy a bráni strate vlhkosti, oživuje, osviežuje, jemne prečisťuje
> MSM – prírodná zlúčenina síry podporuje tvorbu kolagénu a posilňuje kožnú bariéru
> kyselina ferulová predstavuje fenol a prírodný antioxidant, ktorý pôsobí neutralizačne proti voľným radikálom, spomaľuje starnutie pokožky a prispieva k regeneračným procesom
> kyselina hyalurónová HMW zabezpečuje pomaly sa uvoľňujúcu, vysoko účinnú hydratáciu s dlhotrvajúcim účinkom a chráni pleť pred vysychaním
> alantoín zmierňuje prejavy podráždenia, začervenanie a reaktívnosť kože, udržiava jej integritu
> vitamín B3 potláča pocit svrbenia a pnutia kože. Podporuje obnovu lipidovej bariéry kože.

OBSAH
150ml

Čítajte viacZobraziť menej
Vlastnosti
8586023262653
Podrobnosti

VÔŇA VÝROBKU
Produkt neobsahuje pridané vonné zložky.

FARBA VÝROBKU
Produkt neobsahuje pridané farbivá.

KONZISTENCIA VÝROBKU
Výrobok je tekutej konzistencie o hustote vody.

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA
Výrobok obsahuje konzervačné látky rastlinného pôvodu (konkrétne z bobuľovitých plodov a jabĺk), ktoré sú schválené pre použitie v prírodnej kozmetike a bezpečné pre zdravie spotrebiteľa. Tieto látky nepredstavujú alergény a nedráždia pokožku, ani sa v nej nekumulujú a sú veľmi dobre tolerované kožou. Navrhnutý konzervačný systém vďaka antimikrobiálnym a antimykotickým vlastnostiam zabezpečuje mikrobiologickú stabilitu výrobku a predlžuje jeho trvanlivosť.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Výrobok je balený v PET fľaše s praktickým rozprašovačom. Obal je vratný v rámci nášho recyklačného programu.

APLIKÁCIA
Produkt používajte ráno a večer na čistú pleť, pokožku tela či hlavy. Aplikujte striekaním zo vzdialenosti cca 20-25 cm smerom k pokožke a nechajte vstrebať. Neoplachujte. Reaplikujte podľa potreby kedykoľvek počas dňa.

UPOZORNENIA
Určené na každodenné použitie. Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste pri teplote do +25°C a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Po otvorení spotrebujte do 6 mesiacov. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.
Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

ZLOŽENIE
Aloe Barbadensis Leaf Juice, Methylsulfonylmethan, Glycerin, Ferulic Acid, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Allantoin, Xanthan Gum

Recenzie
Žiadne názory

Napíšte komentár

  • Spokojnosť:
Popíšte tento produkt pomocou jednoduchých a krátkych slov.
Iní zákazníci si tiež kúpili:
(3)
3,90 € (s DPH)
100% organický ostropestrecový olej lisovaný za studena sa postará o problematickú pokožku tela, pleti i vlasov, regeneračné vlastnosti ocení aj aknózna, ekzematická a extrémne vysušená pleť, olej tiež podporuje rast...
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa