DERMACARE+ remineralizačná magnéziová soľ bez aditív

5,55 € (s DPH)
  • Osobný odber: Kapušianske Kľačany Zadarmo
  • do 48 hodín od prijatia objednávky (denne od 06:30 do 15:30)

  • kuriér GLS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • kuriér SPS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • Packeta výdajné miesto 2,99 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodin na zvolené výdajné miesto

Kód:
8586023262417
Obľúbené6
Porovnať0
Zoznam želaní

BENEFITY: efektívne doplnenie horčíka vďaka rýchlemu vstrebaniu cez kožu, pomáha odbúrať svalové a stresové napätie, zlepšuje kvalitu spánku, podporuje koncentráciu, odbúrava únavu, znižuje vyčerpanie, pozitívne prispieva k správnej funkcií nervového systému a svalov

> ultra čisté zloženie bez plnív a aditív
> dodáva telu bohaté zásoby minerálnych látok a podporuje jeho zdravie a obranyschopnosť
> rýchle doplnenie horčíka do organizmu, rýchla vstrebávateľnosť cez kožu 
> prispieva k správnej funkcii nervového systému a svalov 
> pomáha pri kožných problémoch typu akné a ekzémy
> podporuje regeneráciu po námahe, prináša pocit úľavy a relaxácie
> soli a soľné zmesi do kúpeľa sú ideálnym prostriedkom  pre blahodarnú starostlivosť o pokožku s cieľom remineralizácie
> prírodný produkt bez parfumácie, konzervantov a plnív

PRE KOHO JE URČENÁ:
Relaxačná magnéziová soľ do kúpeľa je vhodná pre všetky typy pokožky a vekové kategórie pre cielené doplnenie prírodného horčíka. 

  VEGAN HORČÍKOVÁ SOĽ BEZ ADITÍV  
  SVALY, KĹBY, POKOŽKA, NERVOVÝ SYSTÉM  
  RELAXAČNÁ A REMINERALIZAČNÁ SOĽ DO KÚPEĽA  
  BEZ PARFUMÁCIE A PLNÍV  

500g

Čítajte viacZobraziť menej
Popis

Relaxačná magnéziová soľ do kúpeľa je bohatá na čisto prírodný horčík pochádzajúci zo starodávneho mora Zechstein.  Pomáha uvoľňovať napäté svaly, zlepšuje spánok a podporuje celkovú pohodu. Vhodná pre každodenné použitie, soaphoristická magnéziová soľ je dokonalým spoločníkom pre kúpeľ po náročnom dni. Pomáha uvoľniť svalové napätie po presilení, zmierniť svalové kŕče po fyzickej námahe alebo  dlhodobom sedení, znížiť stres, zmierniť pocit únavy a vyčerpania. Optimálna dávka magnézia podporuje kvalitný spánok reguláciou hladiny melatonínu, hormónu spánku. Je dôležité pre syntézu neurotransmiterov, ktoré ovplyvňujú náladu, mentálnu pohodu a hlbší a kvalitnejší spánok. Napomáha odstraňovať toxíny z tela a podporuje jeho prirodzenú očistu. Antioxidačné vlastnosti magnézia navyše pomáhajú omladiť pokožku a zlepšiť jej vzhľad.

AKTÍVNA ZLOŽKA
- chlorid horečnatý – čisté prírodné magnézium pochádzajúce zo starodávneho mora Zechstein je pre ľudský organizmus nezastupiteľným prvkom podieľajúcim sa na funkčnosti a zdraví pokožky, pohybového aparátu, nervového systému, zubov, kostí, vlasov, ale pomáha tiež pri problémoch psychického charakteru či spánkovej nerovnováhe

PREČO NAŠE TELO POTREBUJE MAGNÉZIUM
Horčík je pre ľudské telo nesmierne dôležitý minerál, ktorý sa podieľa na viacerých kľúčových biologických procesoch:
> Energetický metabolizmus: Magnézium je nevyhnutné pre produkciu Adenozíntrifosfátu (ATP), hlavného zdroja energie v bunkách, čo znamená, že je kľúčovým prvkom pre energetický metabolizmus.
> Svalová funkcia: Tento minerál hrá kľúčovú úlohu pri sťahovaní a uvoľňovaní svalov, čím pomáha predchádzať svalovým kŕčom a slabosti.
> Nervová funkcia: Magnézium reguluje prenos nervových vzruchov medzi mozgom a telom, čím podporuje správnu nervovú funkciu.
> Zdravie kostí: Magnézium je dôležité pre tvorbu kostného tkaniva a pomáha udržiavať kosti silné a zdravé.
> Kardiovaskulárne zdravie: Pomáha regulovať krvný tlak a je dôležitý pre zdravie srdca.
> Regulácia cukru v krvi: Magnézium sa podieľa na regulácii hladiny cukru v krvi a je dôležitý pre prevenciu a správu diabetu.
> Psychická pohoda: Nedostatok magnézia môže viesť k depresii a iným psychickým problémom. Magnézium má priaznivý vplyv na náladu a celkovú psychickú pohodu.
> Spánok a relaxácia: Magnézium podporuje relaxáciu svalov a nervového systému a pomáha regulovať hladinu melatonínu, ktorý je dôležitý pre zdravý spánkový cyklus.
> Imunitný systém: Magnézium je dôležité pre imunitnú funkciu a pomáha v boji proti infekciám.
> Enzýmové funkcie: Magnézium je kofaktorom pre viac ako 300 enzýmov v tele, ktoré sú nevyhnutné pre rôzne biologické reakcie vrátane syntézy bielkovín, svalovej a nervovej funkcie, kontroly hladiny glukózy v krvi a regulácie krvného tlaku.

OBSAH
500g

NÁŠ TIP
Nemusíte mať doma vaňu na to, aby ste si dokázali soľ do kúpeľa užiť! Pridajte primerané množstvo výrobku do lavórika s teplou vodou a doprajte zaslúžený, ale hlavne zdravý wellness chodidlám, alebo týmto spôsobom pripravte upracované ruky na manikúru.

ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ
Magnéziovú soľ do kúpeľa môžete kombinovať s ktorýmkoľvek iným výrobkom Soaphoria, ideálne sa však dopĺňa s magnéziovým olejom, ktorý sa o telo postará aj vtedy, keď zrovna nemáte čas dopriať si relaxačný kúpeľ.

Čítajte viacZobraziť menej
Vlastnosti
8586023262417
Podrobnosti

V kolobehu bežných povinností, radostí a starostí častokrát zabúdame sami na seba, občas sa nám však chvíľka nerušeného pokoja žiada ako soľ. Práve vtedy je relaxačný kúpeľ výborným prostriedkom pre odbúranie stresu, vytriedenie myšlienok či načerpanie novej energie. Ukradnite si pre seba krátku chvíľku a doprajte si zaslúžený pocit výnimočnosti, kedykoľvek sa vám zažiada. Soľ do kúpeľa premení záver náročného dňa na rozmaznávajúci zážitok pre vaše telo i myseľ. Ideálna je tiež pre spríjemnenie rutinného kúpania a uvoľnenie unaveného či stuhnutého svalstva. Premeňte svoju kúpeľňu na miesto očisty nie len tela ale i ducha a miesto plné pozitívnej energie a harmónie tela i duše.


VÔŇA VÝROBKU
Produkt bez pridaných vonných zložiek.

FARBA VÝROBKU
Produkt bielej farby, bez pridaného farbiva.

KONZISTENCIA VÝROBKU
Výrobok má konzistenciu hrubozrnných čiastočiek alebo lupienkov soli, ktoré sa v pripravenom kúpeli rozpustia.

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA
Výrobok neobsahuje konzervačné látky. Všetky obsiahnuté látky sú bez GMO a nanomateriálu a samozrejme netestované na zvieratách. Po otvorení výrobok odporúčame bezodkladne spotrebovať.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Výrobok je balený v recyklovateľnom plastovom doypack obale. Po spotrebovaní obal výrobku vyhodiť, vhoďte ho do žltého kontajnera na plastový separovaný odpad.

APLIKÁCIA
Ako kúpeľ: Primerané množstvo soľnej zmesi (cca 100 až 150 g) nasypte do vody teplej 35-39°C a nechajte úplne rozpustiť. Dávka soľnej zmesi na jeden kúpeľ by nemala presiahnuť 450g. Doporučená dĺžka kúpeľa je 15 až 20 minút. Odporúčame používať maximálne trikrát do týždňa a po procedúre si dopriať relax.
• Ako kúpeľ nôh: Primerané množstvo soľnej zmesi (cca polievková lyžica na 5 litrov vody) nasypte do vody teplej 35-39°C a nechajte úplne rozpustiť. Ponorte nohy do vody na dobu 15 až 20 minút.
• Ako inhalačný roztok: Primerané množstvo soľnej zmesi (cca čajová lyžička) rozmiešajte v nádobe s vriacou vodou, po vyvinutí pary inhalujte po dobu 10 až 15 minút.
• Ako oplach: Primerané množstvo soľnej zmesi (cca ½ čajová lyžička) rozmiešajte v nádobe s prevarenou teplou vodou a postihnuté miesto na tele oplachujte päť až šesťkrát denne.
• Ako soľný roztok: Primerané množstvo soľnej zmesi (cca čajová lyžička na liter vody) rozmiešajte v nádobe s prevarenou teplou vodou, nechajte pôsobiť 30 minút až 2 hodiny.
• Ako natierací roztok: Primerané množstvo soľnej zmesi (cca polievková lyžica na liter vody) rozmiešajte v nádobe s prevarenou teplou vodou teploty cca. 39°C. Roztokom premočenou hubkou natierajte celé telo dvakrát denne (ráno a večer). Pri vysokej horúčke natierajte celé telo. Pri prechladnutí je vhodné natierať chodidlá a dlane.
• Ako zábal: bavlnenú textíliu alebo pyžamu namočte v koncentrovanom soľnom roztoku, celé telo vrátane končatín zabaľte od krku k pätám a prikryje teplou dekou, nechajte pôsobiť 1 až 2 hodiny.
• Ako obklad: Po príprave soľného roztoku ponoríte obväz a nechajte ho nasiaknuť roztokom. Následne obklad priložte na postihnuté miesto, zaviňte fóliou, resp. uterákom a nechajte pôsobiť 1 až 2 hodiny.
Po aplikácii sa môže objaviť jemné brnenie alebo začervenanie pokožky, ktoré súvisí s reakciou vstrebávania horčíka kožou. Reakcia odznie do 15 minút.

UPOZORNENIA
Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

ZLOŽENIE
Magnesium Chloride (Zechstein)

Recenzie
Žiadne názory

Napíšte komentár

  • Spokojnosť:
Popíšte tento produkt pomocou jednoduchých a krátkych slov.
Iní zákazníci si tiež kúpili:
(1)
7,90 € (s DPH)
100% organický konopný olej lisovaný za studena predstavuje výnimočný prírodný produkt pre starostlivosť o podráždenú, ekzematickú, citlivú či psoriatickú pokožku, účinne regeneruje a upokojuje, posilňuje ochrannú...
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa