Unicorn by Soaphoria - SOS prírodný výživný balzamík

8,95 € (s DPH)
  • Osobný odber: Kapušianske Kľačany Zadarmo
  • do 48 hodín od prijatia objednávky (denne od 06:30 do 15:30)

  • kuriér GLS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • kuriér SPS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • Packeta výdajné miesto 2,99 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodin na zvolené výdajné miesto

Kód:
8586023260628
Obľúbené12
Porovnať0
Zoznam želaní(5)

Organický SOS balzam pre všetky typy pokožky so starostlivo vyberaným zložením na ošetrenie a ochranu precitlivenej a poškodenej pokožky. Ochranný krém pre celú rodinu sa ideálne hodí do každého vrecka či kabelky. Pokožku chráni pred rôznymi faktormi okolitého prostredia, ako sú výkyvy počasia či teplotné rozdiely, ale tiež podráždenie, svrbenie či vysušenie. Vďaka jemnému zloženiu z organických masiel a olejov vytvára na pokožke ľahučkú nemastnú ochrannú vrstvu. Pokožka je tak po aplikácii upokojená a chránená pred ďalším nežiaducim podráždením. Výživné zloženie navyše podporuje regeneráciu pokožky a zásobuje ju vitamínmi a cennými látkami, pričom jeho vôňa je absolútne neodolateľná! :)

SOS výživný balzamík je ideálny pre ošetrenie podráždenej pokožky v každom veku.

> extra jemné prírodné vegánske zloženie s neodolateľnou vôňou ovocnej dúhy
> bambucké a mandľové maslo spolu s jojobovým, marhuľovým, borákovým a ricínovým olejom chránia pokožku pred vplyvmi okolitého prostredia a zároveň ju hĺbkovo vyživujú
> účinné aktívne látky v podobe extraktu z nechtíka lekárskeho, pupalky dvojročnej, esenciálnych olejov a vitamínu E podporujú obranné funkcie pokožky, zamedzujú strate hydratácie a upokojujú prípadné podráždenie, podporujú regeneráciu
> jemná textúra sa pri styku s pokožkou mení na ľahučko roztierateľný krémik, ktorý po aplikácii zanecháva jemný olejovomliečny nemastný ochranný film

 > VEGAN VÝŽIVNÝ BALZAM  
 > OŠETRUJE A OCHRAŇUJE   

 > ZJEMŇUJE A VYŽIVUJE  
 > UZAMYKÁ VLAHU

50ml

Čítajte viacZobraziť menej
Popis

HLAVNÉ ZLOŽKY
> bambucké a mandľové maslo – jemný a výživný základ balzamu obohatený o cenné rastlinné oleje podporuje regeneráciu pokožky a jej ochranné funkcie, vytvára jemnú bariéru, ktorá ju chráni pred vplyvmi prostredia a počasia
> nechtík lekársky a pupalka dvojročná – blahodarné bylinné extrakty posilňujú obranyschopnosť pokožky, podporujú jej pevnosť a napomáhajú zmierniť akékoľvek nepríjemné prejavy
> vitamín E – pomáha udržiavať pokožku v dobrom stave, podporuje jej zdravie, vitalitu, prirodzené funkcie a zároveň ju ochraňuje pred vplyvmi okolitého prostredia

OBSAH
50ml

NÁŠ TIP
SOS výživný balzam sa oplatí mať vždy po ruke! Pomôže chrániť citlivú pokožku a upokojí prípadné podráždenie, zabráňuje strate vlahy a predchádza nadmernému vysušovania a tvorbe šupiniek, pričom prenádherne rozvoniava :)

ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ
SOS výživný balzamík najrozkošnejšej edície Unicorn by Soaphoria poteší dušu každé Soaphoristu a prenesie myseľ do krajiny zázrakov, kde jednorožce rozdávajú radosť! Skvele sa kombinuje s ktorýmkoľvek ďalším výrobkom vône dúhy! :)

Čítajte viacZobraziť menej
Vlastnosti
8586023260628

Tabuľka vlastností

Vegánsky výrobok
áno
Bezlaktózový výrobok
áno
Bezgluténový výrobok
áno
Výrobok bez palmového oleja
áno
Fair trade výrobok
áno
VRATNÝ OBAL
nie
DOSTUPNOSŤ
kamenná predajňa
online
VONNÁ KOLEKCIA
Unicorn
VLASTNOSTI A ÚČINKY
extra výživné
extra výživné
hravé
na masáž rúk a nôh
na suché chodidlá
na suché ruky
ochranné
praktické balenie do kabelky
pre atopikov / alergikov
vyživujúce
TYP OBALU
kelímok
PROBLÉMY
podráždená pokožka
suchá pokožka

Špecifické referencie

ean13
8586017858398
Podrobnosti

VÔŇA VÝROBKU
Preneste sa do krajiny zázrakov, kde je všetko možné! Splňte tie najtajnejšie sny a rozveseľte deň úžasnou vôňou ovocnej dúhy, ktorá povzbudí a rozmazná zároveň.

FARBA VÝROBKU
Výrobok neobsahuje pridané farbivá. Farba výrobku je prirodzene maslová až jemne žltkastá vďaka vysokému obsahu organických masiel a olejov.

KONZISTENCIA VÝROBKU
Balzamová konzistencia je na prvý pohľad tuhá, dotykom prstov sa však mení na poddajný, ľahko roztierateľný olejový krémik, ktorý na pokožke zanecháva veľmi jemnú, ale účinnú ochrannú vrstvičku.

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA
Výrobok bez obsahu vody neobsahuje pridané konzervačné látky a predsa je stabilný. Dbajte však na adekvátnu hygienu a výrobok aplikujte len čistými a suchými prstami, aby sa zamedzilo jeho zaneseniu.
Po otvorení odporúčame výrobok spotrebovať do 9 mesiacov.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Produkt je balený v ekologickom sklenom obale s praktickým PET uzáverom. Sklo predstavuje odolný inertný materiál, vďaka čomu je obsah výrobku chránený. Navyše je sklené balenie možné opätovne využiť v domácnosti alebo plnohodnotne recyklovať.
Obal výrobku je vratný v rámci nášho recyklačného programu.
V prípade, že sa rozhodnete obal výrobku vyhodiť, po oddelení PET uzáveru ho vhoďte do zeleného kontajnera určeného na zber skleného odpadu.

APLIKÁCIA
Primerané množstvo výrobku naneste krúživými pohybmi na pokožku tela a nechajte vstrebať.

UPOZORNENIA
Určené na každodenné použitie. Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste, pri teplote do +30°C a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.
Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

ZLOŽENIE
Prunus Amygdalus Dulcis Butter (mandľové maslo)*, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo)*, Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej)*, Prunus Armeniaca Kernel Oil (marhuľový olej)*, Borago Officinalis Seed Oil (borákový olej)*, Sesamum Indicum Seed Oil (sezamový olej)*, Ricinus Communis Seed Oil (ricínový olej)*, Glycine Soja Oil (sójový olej)*, Calendula Officinalis Fower Extract (nechtík lekársky)*, Oenothera Biennis Extract (pupalka dvojročná)*, Cucumis Melo Fruit Extract (uhorka žltá)*, Ananas Sativus Fruit Extract (ananás pestovaný)*, Pirus Communis Fruit Extract (hruška obyčajná)*, Malus Domestica Fruit Extract (jabloň domáca)*, Rosa Canina Fruit Extract (ruža šípová)*, Mangifera Indica Fruit Extract (mangovník indický)*, Jasminum Officinale Extract (jazmín lekársky)*, Santalum Album Oil (santalovník biely)*, Zea Mays Starch (kukuričný škrob)*, Lecithin (lecitín), Tocopherol (antioxidant, vitamín E)


*certifikovaná organická zložka

Recenzie
Žiadne názory

Napíšte komentár

  • Spokojnosť:
Popíšte tento produkt pomocou jednoduchých a krátkych slov.
Iní zákazníci si tiež kúpili:
Produkty v rovnakej kategórii (9 ):
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa