So delight! sprchovací sorbet

7,95 € (s DPH)
  • Osobný odber: Kapušianske Kľačany Zadarmo
  • do 48 hodín od prijatia objednávky (denne od 06:30 do 15:30)

  • kuriér GLS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • kuriér SPS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • Packeta výdajné miesto 2,99 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodin na zvolené výdajné miesto

Kód:
8586023262110
Značka:
Obľúbené4
Porovnať0
Zoznam želaní

Sprchovací sorbet s jemne exfoliačným účinkom príjemnej inovatívnej konzistencie prináša unikátny zážitok z každodenného sprchovania a neopísateľne voňavú pokožku :) Prírodné suroviny zapracované do jedinečnej penovej formy výrobku účinne, a pritom šetrne prečistia povrch pokožky, jemne odstránia odumreté bunky a zároveň sa postarajú o jej hodvábnu jemnosť. Pridané organické oleje ako borákový, hroznový, kokosový a mandľový pokožku zvláčnia, vyživia a ošetria. Sprchovací sorbet predstavuje ideálnu náhradu za prírodný sprchovací gél na všetky typy pokožky, ktorú možno použiť zároveň aj ako penu do kúpeľa. Rozmaznávajúce prírodné zloženie pokožku nedráždi a navracia jej vitalitu a rozžiarený vzhľad, pričom rešpektuje jej prirodzený ochranný film. Doprajte sebe a svojim blízkym výnimočnú starostlivosť a premeňte každodennú rutinu na príjemný zmyslový zážitok.

Sprchovací sorbet je ideálny pre každodenné použitie a vhodný pre všetky typy pokožky.

> prírodné ingrediencie v spojení s unikátnou konzistenciou predstavujú jedinečnú alternatívu klasického sprchovacieho gélu
> jemné čistiace tenzidy rastlinného pôvodu účinne, ale šetrne odstraňujú nečistoty z povrchu pokožky, pričom nenarúšajú jej prirodzený ochranný film
> pridané oleje ako sú hroznový, borákový, mandľový a kokosový pokožku vyživia a pomáhajú predchádzať jej vysušovaniu
> zmyselný zážitok zabezpečia tiež starostlivo vyberané vonné kompozície tvorené výlučne prírodnými esenciálnymi olejmi
> jedinečná sprchovacia pena s exfoliačným účinkom šetrne odstráni odumreté bunky a nepríjemné šupinky z povrchu pokožky, aby žiarila

 > VEGAN SPRCHOVACÍ SORBET
 > ZAMATOVÝ DOTYK KVETOV BIELEHO ČAJU A GARDÉNIE SO ŠTIPKOU SVIEŽEHO BERGAMOTU   
 > SUPER NOVINKA
 > POSLÚŽI AJ AKO PENA DO KÚPEĽA
 

180ml

Čítajte viacZobraziť menej
Popis

Každodenná očista a sprchovanie predstavujú pravidelný rituál každého z nás. V prípade náročných dní  dokáže príjemná sprcha zbaviť nielen nečistôt z povrchu pokožky, ale tiež negatívnych myšlienok, napätia či stresu. Prírodné ingrediencie starostlivo zapracované do jedinečnej penovej konzistencie sprchovacieho sorbetu sa dokonale postarajú o čistotu a hebkosť pokožky a vďaka pridaným organickým olejom zabojujú tiež proti jej vysušovaniu. Jemné ale účinné rastlinné tenzidy pokožku prečistia a esenciálne oleje zároveň rozmaznajú neuveriteľnou vôňou. So sprchovacím sorbetom unikátnej konzistencie bude jednoducho každé sprchovanie povznášajúce a oslobodzujúce a skvele poslúži aj ako pena do kúpeľa :)

HLAVNÉ ZLOŽKY
> zmes prírodných esenciálnych olejov -  príjemne osviežujúca kvetinovo- citrusová kompozícia, ktorá zahalí pokožku do zamatového dotyku kvetov bieleho čaju a gardénie a bergamotu
> hroznový, borákový, mandľový a kokosový olej - štvorica organických olejov sa navzájom dopĺňa, pokožku vyživuje, zjemňuje a zvláčňuje, pomáha predchádzať jej vysušovaniu
> cukor - pokožku jemne ošetrí, vyhladí, obnoví a dodá jej úžasnú jemnosť

OBSAH
180ml

NÁŠ TIP
PPoužite sprchovací sorbet aj namiesto peny do kúpeľa. Aplikujte malé množstvo výrobku pod tečúcu vodu pri príprave kúpeľa a nechajte sa rozmaznávať krémovou penou, ktorú vytvorí.
Myslíme na životné prostredie - výrobok je balený v ekologickom hliníkovom obale, ktorý nám po jeho spotrebovaní môžete vrátiť. Myslite na životné prostredie aj vy - zastavte vodu, kým výrobok používate.
Sprchovací sorbet je tiež veľmi obľúbenou voľbou všetkých, ktorí hľadajú unikátny a netradičný darček pre svojich blízkych :)

ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ
Sprchovací sorbet odporúčame kombinovať s telovým jogurtom, telovou manou či telovým suflé vašej obľúbenej vône.




Čítajte viacZobraziť menej
Vlastnosti
8586023262110

Tabuľka vlastností

Vegánsky výrobok
áno
Bezlaktózový výrobok
áno
Bezgluténový výrobok
áno
Výrobok bez palmového oleja
áno
Fair trade výrobok
áno
VRATNÝ OBAL
áno
DOSTUPNOSŤ
online

Špecifické referencie

ean13
8586017852112
Podrobnosti


VÔŇA VÝROBKU
Vznešená kvetinovo-ovocná vonná kompozícia, ktorá zahalí pokožku do zamatového dotyku kvetov bieleho čaju a gardénie. Bergamot korunuje vyváženosť kompozície na jemnú a osviežujúcu.

FARBA VÝROBKU
Výrobok bez obsahu syntetických farbív vďačí za svoje tyrkysové sfarbenie výhradne prírodným rastlinným extraktom a práškom.

KONZISTENCIA VÝROBKU
Výrobok má unikátnu konzistenciu tuhšej peny, ktorá sa po kontakte s vlhkou pokožkou premení na jemne krémovú čistiacu emulziu.

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA
Výrobok obsahuje konzervačný systém schválený pre použitie v prírodných kozmetických produktoch. Po otvorení odporúčame výrobok spotrebovať do 9 mesiacov.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Produkt je balený v ekologickom hliníkovom obale s praktickým uzáverom. Navyše je balenie možné opätovne využiť v domácnosti alebo plnohodnotne recyklovať.
Obal výrobku je vratný v rámci nášho recyklačného programu.
V prípade, že sa rozhodnete obal výrobku vyhodiť, vhoďte ho do na to určeného zberného kontajneru.

APLIKÁCIA
Do sprchy: Primerané množstvo naneste na mokrú pokožku a krúživými pohybmi vytvorte penu, následne opláchnite vodou vhodnej teploty.
Do vane: Produkt je vhodný aj do kúpeľa, naberte prstami primerané množstvo a pod tečúcou teplou vodou sa vytvorí bohatá pena.

UPOZORNENIA
Určené na každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste, pri teplote do +30°C a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.
Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

ZLOŽENIE
Glycerin (glycerín rastlinného pôvodu)*, Aqua (voda), Sorbitol (zvlhčovadlo, alkoholický cukor rastlinného pôvodu), Sodium Cocoyl (tenzid rastlinného pôvodu)*, Disodium Lauryl Sulfosuccinate (tenzid), Vitis Vinifera Seed Oil (olej z hroznových jadierok)*, Borago Officinalis Seed Oil (borákový olej)*, Cocos Nucifera Oil (kokosový olej)*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (olej zo sladkých mandlí)*, Sodium Chloride (kuchynská soľ), Sucrose (cukor), Camellia Sinensis Leaf/Flower Extract (čajovník čínsky)*, Gardenia Tahitensis Flower Extract (gardénia tahitská)*, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil (citrónovník bergamotový)*, Ethylhexylglycerin (konzervant), Citric Acid (kyselina citrónová)*, Stearic Acid (kyselina stearová)*, Spirulina Maxima Powder (spirulina prášok), ***Citral, ***Citronellol, ***Limonene, ***Geraniol
*certifikovaná organická zložka
***vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch



Recenzie(1)
Celkové hodnotenie
5
1 Príspevok
Spokojnosť
(5)
Táto sprchovacia pena má veľmi príjemnú, jemne "mužnú" vôňu, takže odporúčam pre dámy, ktoré nemajú rady sladké kvetinové alebo ovocné vône alebo chcú proste vyskúšať niečo iné. Myslím, že by bola vhodná aj pre mužov. No a pokožka je z nej hebká a jemná. Naozaj veľmi príjemný sprcháčik :)

Napíšte komentár

  • Spokojnosť:
Popíšte tento produkt pomocou jednoduchých a krátkych slov.
Iní zákazníci si tiež kúpili:
Produkty v rovnakej kategórii (13 ):
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa