TIPY NA MEDZISVIATOČNÚ POHODU

TIPY NA MEDZISVIATOČNÚ POHODU

Milý čitateľ,

pozývam Ťa na prechádzku, počas ktorej Ťa zasvätím do zákulisia soaphoristických sviatočných príprav.

Vianočné sviatky sú naozaj tým „SVIATKOM“ každého roka a i keď toto obdobie je pre celý náš tím náročné a enormne hektické, tešíme sa naň najviac. Pre niekoho je „preplácané“, „gýčové“ a prehnané, ale pre nás nie. Prípravy na Vianoce napĺňajú naše srdcia niečím zvláštne hrejivým. Berieme ich ako výzvu vytvárať pre Teba produkty, ktoré by najviac potešili a naplnili všetky očakávania. Veríme, že nami vyrobený darček nikoho nezamrzí, ale naopak, vyčarí úsmev a bude korunou Štedrého večera.

Sviatočná atmosféra nás obklopuje oveľa skôr, ako si myslíš. Naše usilovné dievčence sa už hemžia vo výrobe a precízne pripravujú všetko podľa denných rozpisov. K celému dianiu v tomto období podvedome pristupujeme s ešte väčšou pokorou a starostlivosťou, lebo vieme, že pre niekoho môžu naše výrobky znamenať viac než len jednoduchý dar... A možno jediný v celom roku. Preto sa snažíme už od konca júla – áno, vidíš dobre, od júla! – aby všetko od A až po Z bolo perfektné. V krátkosti to znamená, že kým Ty otvoríš svoj balíček, výrobky prejdú dlhou cestou od návrhu receptúr, prípravy a testovania prototypov, výberu vhodného obalu a dizajnu pre etikety až k samotnej výrobe, plneniu, baleniu až... Až sa dostanú do Tvojich rúk. Prosím, buď ako my a tiež pristupuj k svojim vytúženým darčekom s citom a vedomím, koľko práce v sebe ručne vyrobený produkt ukrýva. Sú to naše „detičky“, ktoré tvoríme nielen pre funkčnosť, ale najmä zo srdca.
Požehnané sviatočné chvíle praje,


Rita
 
AKO DOPRIAŤ NAŠIM MILOVANÝM, ALE AJ SEBE

Sviatky by nemali byť len o darčekoch. Hlavne by mali byť o láske a medziľudských vzťahoch, o starostlivosti o druhých a obdarovávaní nie len materiálnymi darčekmi, ale najmä našou pozornosťou a časom. Čokoľvek sa rozhodneš darovať, môžeš byť tiež ohľaduplný k prírode a baliť eko.
Ako na to?

- Recyklovaný papier, špagát a kamaráti. Alebo balenie v japonskom štýle bez použitia lepidla.

- Šatka či kus bavlnenej látky. Aj samotná šatka môže byť darčekom. 

- Sklenený obal. Môže skrývať aj maškrty ako domáce sušienky, paprikovú pomazánku či lahodný džem.

- Nebrandovaná škatuľka. Presne takúto upcyklovateľnú nájdeš aj v našej ponuke darčekových boxov ;)

Ako sa však starať o iných, keď si nedoprajeme čas na seba? Hlavne ak pracujeme vo dne i v noci, máme toho na pleciach veľa a zháňame ešte viac pre svojich blízkych, častokrát zabúdame na seba. Môže to znieť egoisticky, ale keď človek nie je vyrovnaný a nenájde si chvíľku pre seba, časom stráca svoje skutočné JA. Nájdime si tú chvíľku spoločne:
 

- Máš či nemáš vaňu? Dopraj si relaxačný kúpeľ celého tela alebo unavených nôh, ktorý ti zaberie len cca pol hodinky, ale oddýchneš si a načerpáš silu. Stačí si vybrať z kolekcie šumivých bômb alebo soľných zmesípodľa aktuálnej nálady alebo priameho účinku.

- Keď Tvoja drsná pokožka kričí po zjemnení, otvor soľný telový peeling alebo cukrový Scrubee.

- Pukne Ti hlava? Antistres - aromabalzam proti každodennému stresu pomôže vyprázdniť myseľ a uvoľniť priestor novým, pozitívnejším myšlienkam.

- Potrebuješ sa sústrediť, ale jednoducho to nejde? Nalaď sa na prácu našimi esenciálnymi olejmi, aromaterapeutickými zmesami alebo vonnými sviečkami.

- Odzrkadľuje Tvoja pleť to, čím prechádzaš? Nakopni ju živinami a dopraj jej skrášľujúci rituál vo forme pleťového peelingu s polynézskym pieskom a antioxidačnej masky Moringa.

- Ak už potrebuješ skutočné zázraky, ale nemáš čas, siahni po Overnight miracle sére, ktoré pomáha obnoviť Tvoju pleť počas spánku.

- Zažiariť na poslednú chvíľku? Zvýrazni si líčka, nadobočie a pery pomocou Beautyphoriamultifunkčných líčidiel lumi lips and cheeks.

 

 
TIPY NA MEDZISVIATOČNÚ POHODU

Ako výrobca a tiež ako matka (hlava rodiny :D), mám rada perfekcionizmus. Jednoducho všetko musí (nielen) počas sviatkov klapať a byť 100%-né. Preto by som sa rada podelila o niekoľko tipov, ako hravo zvládnuť niektoré tradičné i nepredvídateľné situácie. 

• Nakupovanie a behanie po obchodoch dá poriadne zabrať. Aby vírusy a baktérie nemali šancu udomácniť sa na našich rukách, majme vždy pri sebe Hygienický gél s levanduľou a šalviou a pre rýchlu regeneráciu vysušenej pokožky tiež naše šikovné krémiky na ruky alebo bambucku či kokosku.


• Jarné upratovanie? A čo tak to predvianočné, alebo skôr celosviatočné? Niet divu, že gazdinky a gazdovia majú niekedy domácich prác plné zuby. Pomocnú ruku však podajú výrobky Cleano, ktoré sú účinným a pritom šetrným riešením. Biologicky odbúrateľné čistiace prostriedky si poradia so špinou a mastnotou, pričom nezaťažujú životné prostredie, ani nevysušujú pokožku.


Vôňa domova, alebo vyprážanej rybky? Niet krajších chvíľ, ako keď sa už celá rodina, príbuzní a priatelia usadia k stolu. Čo však s nelichotivou rybacou arómou, ktorá sa šíri z kuchyne a hostí omámi už pri vstupe? V rýchlosti siahni po siliciach alebo sójových sviečkach Euphoria. Mojimi favoritmi na zimné obdobie sú sviečky alebo aromaterapeutické zmesi s vonnou kompozíciou Magické Vianoce, Proti stresu či Pre dobrú náladu, ale príjemnú atmosféru vyčarí i éterický olej Borovica, Jedľa, Pomaranč, Škorica či Aníz.
P. S.: Výborne poslúžia aj ako darček na poslednú chvíľu, ak na niekoho z blízkych v celom tom zhone tak nejak pozabudneme :D


• Čo môže byť horšie ako ochorieť počas sviatkov?! Starať sa o prechladnutého dospelého alebo dieťa je ešte smutnejšie. V domácej lekárničke preto nesmie chýbať skvost menom Aromaterapeutický balzam z radu Babyphoria, ktorý je určený na podporu uvoľnenia dýchacích ciest pri nachladnutí a kašli. Alebo si pomocou soľnej zmesi či šumivej bomby Sviežosťpriprav blahodarný kúpeľ. Vďaka obsahu eukalyptua gáfru sa budeš cítiť ako znovuzrodený.


• Neseďme len doma pri telke a vyjdime na prevetrávaciu prechádzku či dobrodružnú cestu lesom. Nezabudnime si však predtým, ako vykročíme z domu, poriadne ponatierať tváričky a ruky Babyphoria Balzamom do extrémneho počasia. Neobsahuje vodu, ktorá by mohla zamrznúť na pokožke, vďaka čomu ju nielen vyživuje ale aj predchádza väčšiemu zlu, ktoré by na nej zima mohla napáchať.
Zaujala vás táto téma a túžite sa o nej dozvedieť ešte viac?
Pre všetkých poznania chtivých Soaphoristov ponúkame tiež výber ďalších výživných zahraničných zdrojov súvisiacich s obsahom článku:
Podobné produkty
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa