POCTIVÁ RUČNÁ PRÁCA

POCTIVÁ RUČNÁ PRÁCA

Vedeli ste, že všetky výrobky pre vás vyrábame ručne? A nie len to! Každodennú prácu našich rúk môžete pocítiť či dokonca vidieť na vlastné oči i tam, kde by ste ju možno nehľadali! Začnime však pekne poporiadku.

 
nice_picture.jpg

Pravdepodobne už viete, že pri vzniku značky Soaphoria sme boli dve. Ja, Bianka, a moja sestra, Rita. Nebudeme však opakovať celý príbeh nášho vzniku, ten si v prípade záujmu môžete kedykoľvek prečítať tu. Obe sme v začiatkoch vývoja značky mali svoje zamestnanie, ktoré nám denne zaberalo veľa času. Stretávali sme sa teda po večeroch a neúnavne, dlho do noci, sme hľadali informácie, inšpiráciu, prichádzali sme s nápadmi, vlastnoručne skúšali rôzne recepty a vymýšľali všetko možné aj nemožné. Postupom času sa nám podarilo vytvárať naše prvé produkty a ďalej už to poznáte :) Na toto obdobie dnes spomíname ako na jedno z najnáročnejších a zároveň najkrajších. Práve vtedy sme si totiž vôbec po prvýkrát skutočne uvedomili, čo všetko môže človek dosiahnuť neúnavnou ručnou prácou. Rozhodli sme sa preto ostať verní ako tradícii našich babičiek a prababičiek, tak i našim vlastným začiatkom a do dnešného dňa nedáme na poctivú ručnú prácu dopustiť.

Hoci sa naša soaphoristická rodina za šesť rokov našej existencie rozrástla a náš príbeh už nie je len o mne a mojej sestre, stále sú pre nás najdôležitejším nástrojom práve naše ruky a naďalej sa nevzdávame napríklad ani ručného formovania šumivých bômb. Hoci mnohí výrobcovia využívajú na výrobu podobných produktov automatizované stroje a lisovacie zariadenia, ktoré nepochybne tento proces uľahčia a tiež urýchlia, u nás každý jeden kus tohto produktu denne vzniká práve v rukách našich šikovných kolegýň. Okrem tradície tak dokážeme zachovať tiež najvyššiu kvalitu produktov ako spomínané šumivé bomby, mydlá ale i ďalších, ktoré práve strojovou výrobou či zložitými výrobnými procesmi a technológiami, bohužiaľ, strácajú množstvo cenných aktívnych látok. Zároveň vďaka ručnej výrobe vyrobíme naraz menšie objemy či množstvá produktov a tým tiež zabezpečíme ich čerstvosť. Rovnako naše výrobky ručne plníme, balíme, lepíme na ne etikety a viažeme naše charakteristické červené mašličky.

nice_picture.jpg
 

Našimi rukami však denne neprechádzajú len naše výrobky. Hoci sa mnohokrát radíme s odborníkmi z najrôznejších oblastí, či už ide o samotné zloženie výrobkov, ich funkčnosť, dizajn etikiet, odpovede na Vaše správy, naše sociálne siete alebo práve tieto riadky, všetko toto a ešte omnoho viac je tiež výsledkom našej ručnej práce. Neustále sa snažíme vzdelávať, hľadáme nové a nové informácie a aj vďaka tomu, že sa aktívne zapájame i do činností, ktoré možno iné spoločnosti nechávajú na odborníkov, máme každý deň príležitosť niečo nové sa naučiť a čo je pre nás najdôležitejšie, každý deň sme vďaka týmto aktivitám bližšie k Vám a lepšie sa spoznávame. Časom sme sa totiž naučili aj to, že ani ten najlepšie mienený výrobok neprinesie želané ovocie v podobe Vašej spokojnosti, pokiaľ nebude vytvorený práve s Vašou pomocou a teda s ohľadom na Vašu spätnú väzbu, ktorú od Vás tak radi dostávame. Skutočne je to tak, ako zvykneme hovoriť, či písať - "Spolu budujeme Soaphoriu"!

 
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa