Prírodné pracie parfémy YAYA Original: Prečo ich používať a aké vybrať?

Prírodné pracie parfémy YAYA Original: Prečo ich používať a aké vybrať?

Prírodné pracie parfémy sú výbornou alternatívou k obyčajným neekologickým pracím práškom či gélom s umelou parfumáciou. Prírodné pracie parfémy YAYA Original sa pridávajú priamo k praciemu cyklu. Prevoňajú bielizeň aj celý byt. Chcete o nich vedieť viac? V článku sa dozviete, prečo si pracie parfémy zamilujete a tiež tip na to, aký prací parfém vybrať.


Prírodné pracie parfémy YAYA original: Poznáte ich?

Ak máte radi životné prostredie a zároveň nedáte dopustiť na voňavú domácnosť po celý rok, budete z týchto prírodných parfémov nadšení. Ekologické parfémy na pranie YAYA original sú must have v modernej ekologickej domácnosti.

Tieto pracie parfémy sú vytvorené z luxusných prírodných olejov. Bielizeň neuveriteľne krásne vonia aj po vypraní a usušení v sušičke. Navyše vám prevonia celý byt či dom. Pracie parfémy netvoria na oblečení žiadne škvrny, fľaky za predpokladu racionálneho použitia. Vôňa je prirodzená, výrazná a vybrať si môžete z rôznych druhov. Ekologické pracie parfémy dodávajú bielizni dlhotrvajúcu vôňu a úžasný pocit sviežosti. Obsahujú prírodné ingrediencie a bielizeň vonia aj niekoľko týždňov po vypraní. Sú ideálnou náhradou aviváže, avšak s výraznou, nevtieravou vôňou. Neobsahujú syntetické zložky, ropné deriváty, ťažké kovy a ďalšie nežiaduce látky. 
 

Pracie parfémy majú vegánske zloženie a neboli testované na zvieratách. Majú certifikát Cruelty Free, ktorý zaručuje, že produkt nebol testovaný na zvieratách. Parfémy sú šetrné k životnému prostrediu. Sú vhodné pre veľmi citlivú pokožku, ktorú nedráždia a nespôsobujú žiadne vyrážky ani ekzém. Hodí sa aj pre septiky alebo čističku odpadových vôd. Ak radšej hľadáte kombináciu parfému a aviváže, skúste pracie esencie, ktoré spájajú vôňu parfému s účinkami aviváže.
Vlastnosti
• Objem: 150 ml
• Počet praní: 30 praní
• Zloženie: Prírodné esenciálne oleje (Biomass derived from fractionated grapeseed oil and soybean oil (RSPO certified), Blend of essential oils and natural extracts)
• Certifikát: Cruelty Free

Ako používať prací parfém?

Prací parfém pridajte k praciemu cyklu do priehradky na aviváž. Na jeden prací cyklus stačí 1 viečko (cca 5 ml na 4-5 kg bielizne). Prací parfém nie je vhodné pridávať k samotnej bielizni, aby ste ju nepoškodili.

Prečo vyskúšať prírodné pracie parfémy

• Krásne voňajú.
• Majú bezpečné prírodné zloženie.
• Sú vhodné aj pre citlivú pokožku.
• Na bielizni zostanú dlhšie ako vône z pracieho prášku alebo z gélu.
• Prevoňajú celý byt.
 


Akú vybrať vôňu?

Na výber máte z niekoľkých nádherných vôní. Jedna je krajšia ako druhá, ale každému vonia a vyhovuje niečo iné. Vyberte si korenistú, kvetinovú, ovocnú, jemnú alebo silnejšiu a prenikavejšiu vôňu. Na každého sa dostane.
• Anglický humor: Tento prací parfém obsahuje badián, céder, škoricu, estragón. Vôňa je silnejšia, skôr pánska. Vyberte si prací parfém na Soaphoria.sk.
• Premotivovaná víla: Parfém sa vyznačuje silnou a krásnou kvetinovou vôňou. V jeho zložení nájdete jazmín, fialku, céder, pačuli. Túto jedinečnú kvetinovú vôňu nájdete na Soaphoria.sk.
• Sladké ničnerobenie: Prekrásna a jemná vôňa obsahuje kokos, vanilku, pomaranč, broskyňu, pačuli. Čistú a jemnú vôňu kúpite v e-shope Soaphoria.sk.
• Salónik barónky: Krásna ovocná vôňa obsahuje jablko, hrušku, broskyňu, vanilku, ružu, kardamón. Krásny a voňavý parfém zakúpite na Soaphoria.sk.
• Zakázané ovocie: Jemná ovocná vôňa obsahuje ananás, pomaranč, jahody, maliny, karamel, jazmín. Prací parfém kúpite na Sopahoria.sk.
• Virtuálny cowboy: Korenistá vôňa má v zložení céder, bergamot, santal, koriander. Vyberte si prací parfém na Sopahoria.sk.

Kde prací parfém kúpiť?

Nádherné pracie parfémy značky YAYA Original kúpite v e-shope Soaphoria.sk Vyberiete si prací parfém, ktorý prevonia bielizeň aj celý domov. Pokiaľ si nie ste s výberom vône na sto percent istí, môžete zakúpiť balenie vzoriek, v ktorom nájdete z každej vône dve vzorky. Vyskúšajte všetky vône, a potom si vyberte ten pravý parfém.

 

 
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa