Salónik barónky - eko prací parfém

14,95 € (s DPH)
  • Osobný odber: Kapušianske Kľačany Zadarmo
  • do 48 hodín od prijatia objednávky (denne od 06:30 do 15:30)

  • kuriér GLS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • kuriér SPS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • Packeta výdajné miesto 2,99 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodin na zvolené výdajné miesto

Kód:
8586023261472
Obľúbené14
Porovnať0
Zoznam želaní

Extravagantný eko prací parfém novej generácie dodá charakter nielen vašej bielizni ale aj osobnosti! Ekologický prací parfém vytvorený z čisto prírodných vôní poskytuje dlhotrvajúcu vôňu a úžasný pocit sviežosti vypranej bielizne.

-    najvoňavejší prírodný prací parfém
-    unikátne zloženie tvorené výhradne prírodnými olejmi
-    pretrvávajúca vôňa čerstvo vypraného prádla aj dlho po vypraní
-    rozvonia bielizeň, všetky druhy textílií a váš domov
-    ideálna náhrada aviváže s výraznou, avšak nevtieravou vôňou
-    koncentrovaný olejový parfém na pranie nezanecháva škvrny na textíliách
-    nádherná vôňa odolá aj sušičke na bielizeň ;)
-    vôňa do prania šetrná k pokožke, bielizni, práčke a prírode
-    prírodné zloženie ideálne aj pre citlivú pokožku
-    bez obsahu syntetických zložiek, ropných derivátov, ťažkých kovov

Určená na pranie v práčke a ručné pranie.
Koncentrované vegánske zloženie netestované na zvieratách.
Bez konzervantov, živočíšnych prísad, ropných derivátov, syntetických farbív, fofátov, chlóru, bielidiel, umelých parfémov a palmového oleja.
Obal výrobku je vratný.

150ml balenie

UPOZORNENIE: Vzhľadom na vysoký záujem môže byť výrobok dodaný v alternatívnom obale.

Čítajte viacZobraziť menej
Popis

Na životné prostredie sa oplatí myslieť aj pri bežných činnostiach, akou je aj pranie. Ekologický parfém na pranie vytvorený z tých najluxusnejších prírodných olejov dodá vašej bielizni neodolateľnú vôňu, ktorou rozvonia aj váš domov.
Prírodný parfém na pranie nezanecháva škvrny či fľaky na oblečení a neobsahuje pridanú aviváž, vďaka čomu je vhodný pre úplne všetky typy materiálov, či už oblečenia alebo textílií. Nádherná, výrazná, a pritom prirodzená a nevtieravá vôňa parfému na oblečení odolá aj sušičke bielizne a zabezpečí tak dokonale svieži pocit, kedykoľvek sa rozhodnete vziať si svoje obľúbené tričko či košeľu ;)
Vegánsky výrobok je vďaka svojmu šetrnému zloženiu ohľaduplný nielen k pokožke, ale aj k životnému prostrediu. Neusádza sa v práčke a je ľahko biologicky odbúrateľný, teda neškodí ani vodným či pôdnym organizmom. Nie je testovaný na zvieratách a je skvele znášaný akýmkoľvek typom pokožky, vrátane citlivej. Neobsahuje dráždivé syntetické detergenty, ropné deriváty, palmový olej, chemické konzervačné zložky ani farbivá, bielidlá či umelé vône.

OBSAH
150 ml

NÁŠ TIP
Ekologický prírodný parfém na pranie vytvorený z prírodných olejov posyktuje dlhotrvajúcu vôňu, pričom neobsahuje žiadne syntetické prísady. Je tak vhodný pre domáci septik aj čističku odpadových vôd.
Koncentrovaná prírodná vôňa na pranie sa dávkuje vo veľmi malých množstvách, balenie výrobku preto vydrží skutočne dlho :)
Ak si prajete krásne voňavú bielizeň a zároveň preferujete môkkosť a poddajnosť materiálov po vypraní s avivážnym prostriedkom, siahnite po eko pracích esenciách z našej ponuky, ktoré spájajú vôňu parfému a účinky aviváže.
V prípade, že Vám výrazné vône nesedia, preferujete skôr jemné a prirodzené vône, ale na jemnosti svojho oblečenia si skutočne potrpíte, ideálnou voľbou pre vás budú Cleano ekologické pracie aviváže ;)

ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ
Prírodný prací parfém tvorí nerozlučnú dvojicu s ekologickým pracím prostriedkom vytvoreným z prírodných zložiek. Z hľadiska životného prostredia, ale tiež dosiahnutia optimálnych výsledkov, sa neodporúča kombinovať eko pracie a avivážne či parfémové prostriedky s komerčnými alternatívami.
Všetkým, ktorí hľadajú ďalšie možnosti, ako eliminovať svoju uhlíkovú stopu a prispieť tak k šetreniu našej planéty vrelo odporúčame rozhliadnuť sa tiež po ďalších kategóriách ekologických čistiacich a iných užitočných prípravkov do domácnosti značky Cleano.

Čítajte viacZobraziť menej
Vlastnosti
8586023261472

Tabuľka vlastností

Vegánsky výrobok
áno
Bezlaktózový výrobok
áno
Bezgluténový výrobok
áno
Výrobok bez palmového oleja
áno
Fair trade výrobok
áno
VRATNÝ OBAL
áno
DOSTUPNOSŤ
online

Špecifické referencie

ean13
8586017854277
Podrobnosti

APLIKÁCIA
Eko prací parfum pridajte k praciemu cyklu do priehradky na aviváž podľa preferovanej intenzity vône priamo z fľaštičky, alebo môžete použiť 1 vrchnák = cca 5 ml na 4-5 kg bielizne. Nikdy nepridávajte k samotnej bielizni. Koncentrát nerieďte.

UPOZORNENIA
Riaďte sa odporúčaným dávkovaním uvedeným na etikete výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu. Umyte postihnuté miesto veľkým množstvom pokiaľ možno vlažnej vody. Ak sa prejaví podráždenie pokožky alebo sa vytvoria vyrážky: vyhľadajte lekársku pomoc.
PO POŽITÍ: Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM. Nevyvolávajte zvracanie.
PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak podráždenie očí pretrváva: vyhľadajte lekársku pomoc.

ZLOŽENIE: Biomass derived from fractionated grapeseed oil and soybean oil (RSPO certified), Blend of essential oils and natural extracts




Recenzie(3)
Celkové hodnotenie
5
3 Recenzie
Spokojnosť
(5)
Nádherná dlhotrvajúca vôňa, orientálna, pripomína mi vôňu vonných tyčiniek. Príjemná a relaxačná :)

Napíšte komentár

  • Spokojnosť:
Popíšte tento produkt pomocou jednoduchých a krátkych slov.
Iní zákazníci si tiež kúpili:
Produkty v rovnakej kategórii (6 ):
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa