SWEETHEART - penivá bomba do kúpeľa

6,95 € (s DPH)
  • Osobný odber: Kapušianske Kľačany Zadarmo
  • do 48 hodín od prijatia objednávky (denne od 06:30 do 15:30)

  • kuriér GLS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • kuriér SPS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • Packeta výdajné miesto 2,99 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodin na zvolené výdajné miesto

Kód:
8586023262332
Značka:
Obľúbené2
Porovnať0
Zoznam želaní

Predstavte si relaxačný kúpeľ s jemne nasladlou ovocno-kvetinovou vôňou, ktorý ožije vzrušujúcim špliechaním a výbuchom prírodných vôní a pestrých farieb. Naša ručne vyrobená penivá bomba do kúpeľa prináša presne tento zážitok! Vyniká svojim jedinečným a originálnym tvarom, ktorý je nielen dokonale rozkošný, ale tiež dodáva kúpeľu úplne nový rozmer. Ručne vytvorená s láskou, táto hravá kúpeľová bomba nie je len estetickým skvostom, ale aj potešením pre vaše zmysly. Záplava vonných esencií vás obklopí a vytvorí kúzelnú atmosféru relaxu, pokoja a obnovy.
Hľadáte dokonalý darček pre milovanú osobu alebo chcete jednoducho zažiť skvelé dobrodružstvo na vlastnej koži? Soaphoristická penivá bomba do kúpeľa je perfektným spoločníkom pre každú príležitosť a poteší rovnako malých aj veľkých. Uvoľnite sa, ponorte sa do sveta zmyselných potešení a nechajte našu limitku transformovať váš kúpeľ na magický zážitok.

Objavte magický svet našich penivých kúpeľových bômb a zažite kúpeľ, aký ste ešte nikdy predtým nezažili!

>       ručne vyrobená s láskou a precíznosťou
>       originálny a hravý tvar pre unikátny zážitok
>       prírodné esencie pre relaxačnú a osviežujúcu vôňu
>       ideálny darček! - pre seba alebo blízkych ;)

 > PRÍRODNÁ PENIVKA DO KÚPEĽA   
 > S OVOCNO-KVETINOVOU VÔŇOU

 > PRE VÝNIMOČNÝ ZÁŽITOK  
 >
OŠETRUJE POKOŽKU 

cca 170g+-3%

Čítajte viacZobraziť menej
Popis

V kolobehu bežných povinností, radostí a starostí častokrát zabúdame sami na seba, občas sa nám však chvíľka nerušeného pokoja žiada ako soľ. Práve vtedy je relaxačný kúpeľ výborným prostriedkom pre odbúranie stresu, vytriedenie myšlienok či načerpanie novej energie. Ukradnite si pre seba krátku chvíľku a doprajte si zaslúžený pocit výnimočnosti, kedykoľvek sa vám zažiada. Penivé gule do kúpeľa prinášajú zaslúžený relax. Kúpeľová bomba premení záver náročného dňa na rozmaznávajúci zážitok pre vaše telo i myseľ. Ideálna je tiež pre spríjemnenie rutinného kúpania a nekonečnú zábavu malých nezbedníkov. Premeňte svoju kúpeľňu na miesto očisty nie len tela ale i ducha a miesto plné pozitívnej energie a radosti :)

HLAVNÉ ZLOŽKY
> zmes esenciálnych olejov - originálna a nezameniteľná vôňa pre dokonalý zážitok malých i veľkých
> prírodné vyživujúce oleje – kombinácia organických olejov pre hodvábne hebkú a ošetrenú pokožku

OBSAH
cca 170g+-3%

NÁŠ TIP
Nemusíte mať doma vaňu na to, aby ste si dokázali túto bombu užiť! Rozpustite kúpeľovú bombu v lavóriku s teplou vodou a doprajte zaslúžený wellness chodidlám, alebo týmto spôsobom pripravte upracované ruky na manikúru.
Bomba do kúpeľa je tiež výborným darčekom pre vašich blízkych!

ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ
Penivku môžete kombinovať s ktorýmkoľvek iným výrobkom Soaphoria. Zároveň je len na vás, či sa rozhodnete pre bombu do kúpeľa vo vašej obľúbenej vôni, alebo si príjemný čas strávený vo vani spestríte ich striedaním :)













Čítajte viacZobraziť menej
Vlastnosti
8586023262332

Tabuľka vlastností

Vegánsky výrobok
nie
Bezlaktózový výrobok
nie
Bezgluténový výrobok
áno
Výrobok bez palmového oleja
áno
Fair trade výrobok
áno
DOSTUPNOSŤ
kamenná predajňa
online
VLASTNOSTI A ÚČINKY
ideálna pre deti
regeneračná
uvoľňujúca
vhodná pre citlivú pokožku
vyživujúca

Špecifické referencie

ean13
8586017850859
Podrobnosti

VÔŇA VÝROBKU
Esencia krehkých kvetín, šťavnatých bobuľovín so štipkou tangerínky a pikantnej bazalky, zmyselného santalového dreva a vanilky si získa srdce každého.

FARBA VÝROBKU
Výrobok bez obsahu syntetických farbív vďačí za svoje pestré sfarbenie výhradne prírodným rastlinným extraktom a práškom.

KONZISTENCIA VÝROBKU
Výrobok má konzistenciu pevnej gule, ktorá sa pri kontakte s vodou začína za sprievodu jemného šumenia „topiť“. Kúpeľová bomba sa výnimočne môže vplyvom náhleho tlaku či nárazu rozdrviť na menšie kúsky alebo dokonca na prach, nemusíte sa však obávať, na účinky a použiteľnosť výrobku nemá táto zmena konzistencie vôbec žiaden vplyv :)

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA
Výrobok neobsahuje syntetické konzervačné látky, napriek tomu je stabilný, avšak háklivý na vlhkosť. Dodržiavajte odporúčané skladovacie podmienky a po otvorení okamžite spotrebujte.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Výrobok je balený v minimalistickej papierovej krabičke.

APLIKÁCIA
Vložte výrobok do pripraveného teplého kúpeľa, resp. pod tečúcu vodu primeranej teploty. Výrobok v kontakte s vodou sa rozšumí, vytvorí penu a uvoľní obsiahnuté oleje a esenciálne oleje. Odporúčaná doba pobytu v kúpeli je cca 15 až 30 minút.

UPOZORNENIA
Určené na každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.
Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

ZLOŽENIE 

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Coco Sulfate, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Cucumis Melo Fruit Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract, Jasminum Officinale Extract, Pyrus Malus Flower Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Iris Florentina Flower Extract, Mica, Citronellol, Linalool, Limonene

Recenzie
Žiadne názory

Napíšte komentár

  • Spokojnosť:
Popíšte tento produkt pomocou jednoduchých a krátkych slov.
Iní zákazníci si tiež kúpili:
Produkty v rovnakej kategórii (5 ):
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa