DERMACARE+ Multifunkčný 31% koncentrovaný magnéziový olej

9,95 € (s DPH)
  • Osobný odber: Kapušianske Kľačany Zadarmo
  • do 48 hodín od prijatia objednávky (denne od 06:30 do 15:30)

  • kuriér GLS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • kuriér SPS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • Packeta výdajné miesto 2,99 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodin na zvolené výdajné miesto

Kód:
8586023262424
Obľúbené12
Porovnať0
Zoznam želaní

BENEFITY: efektívne doplnenie horčíka vďaka rýchlemu vstrebaniu cez kožu, pomáha odbúrať svalové a stresové napätie, zlepšuje kvalitu spánku, podporuje koncentráciu, odbúrava únavu, znižuje vyčerpanie, pozitívne prispieva k správnej funkcii nervového systému a svalov

> vysoko koncentrované a ultra čisté zloženie
> dodáva telu bohaté zásoby minerálnych látok a podporuje jeho zdravie a obranyschopnosť
> rýchle doplnenie horčíka do organizmu, rýchla vstrebávateľnosť cez kožu bez zanechania mastného pocitu
> prispieva k správnej funkcii nervového systému a svalov 
> podporuje regeneráciu po námahe, prináša pocit úľavy a relaxácie
> pomáha pri kožných problémoch typu akné, ekzémy a veľmi suchá koža
> prírodný produkt bez alkoholu, parfumácie, konzervantov a plnív

PRE KOHO JE URČENÝ: Horčíkový olej je vhodný pre všetky typy pokožky a vekové kategórie pre cielené doplnenie prírodného horčíka vo forme chloridu horečnatého.

  VEGAN ORGANICKÝ HORČÍKOVÝ OLEJ  
  NAJÚČINNEJŠIA VSTREBATEĽNOSŤ CEZ KOŽU  
  SVALY, KĹBY, POKOŽKA, NERVOVÝ SYSTÉM  
  BEZ ALKOHOLU, KONZERVANTOV A PARFUMÁCIE  


150ml

Čítajte viacZobraziť menej
Popis

Magnéziový olej predstavuje vysoko koncentrovaný roztok čisto prírodného horčíka pochádzajúceho zo starodávneho mora Zechstein. Výborne sa hodí na každodennú starostlivosť o telo pre mnohé zdravotné výhody, ktoré prináša. Horčíkový olej je ideálnym pomocníkom pre športovcov, aktívnych jedincov, ale i osoby s poruchami nervového, pohybového systému alebo spánku či ekzematikov trpiacich nepríjemnými kožnými prejavmi. Pomáha uvoľniť svalové napätie po ich presilení, znížiť stres, zmierniť pocit únavy a vyčerpania. Optimálna dávka magnézia podporuje kvalitný spánok reguláciou hladiny melatonínu, hormónu spánku. Je dôležité pre syntézu neurotransmiterov, ktoré ovplyvňujú náladu a mentálnu pohodu. Magnézium má protizápalové vlastnosti prospešné pri riešení kožných problémov ako je akné alebo suchá, popraskaná koža. Topické použitie magnéziového oleja môže zároveň prispievať k zmierneniu bolesti a zápalu v kĺboch. V neposlednom rade je magnézium nevyhnutné pre zdravie srdca a ciev, pomáha udržiavať normálny krvný tlak a rytmus srdca.

PREČO NAŠE TELO POTREBUJE MAGNÉZIUM
Horčík je pre ľudské telo nesmierne dôležitý minerál, ktorý sa podieľa na viacerých kľúčových biologických procesoch:
> Energetický metabolizmus: Magnézium je nevyhnutné pre produkciu Adenozíntrifosfátu (ATP), hlavného zdroja energie v bunkách, čo znamená, že je kľúčovým prvkom pre energetický metabolizmus.
> Svalová funkcia: Tento minerál hrá kľúčovú úlohu pri sťahovaní a uvoľňovaní svalov, čím pomáha predchádzať svalovým kŕčom a slabosti.
> Nervová funkcia: Magnézium reguluje prenos nervových vzruchov medzi mozgom a telom, čím podporuje správnu nervovú funkciu.
> Zdravie kostí: Magnézium je dôležité pre tvorbu kostného tkaniva a pomáha udržiavať kosti silné a zdravé.
> Kardiovaskulárne zdravie: Pomáha regulovať krvný tlak a je dôležitý pre zdravie srdca.
> Regulácia cukru v krvi: Magnézium sa podieľa na regulácii hladiny cukru v krvi a je dôležitý pre prevenciu a správu diabetu.
> Psychická pohoda: Nedostatok magnézia môže viesť k depresii a iným psychickým problémom. Magnézium má priaznivý vplyv na náladu a celkovú psychickú pohodu.
> Spánok a relaxácia: Magnézium podporuje relaxáciu svalov a nervového systému a pomáha regulovať hladinu melatonínu, ktorý je dôležitý pre zdravý spánkový cyklus.
> Imunitný systém: Magnézium je dôležité pre imunitnú funkciu a pomáha v boji proti infekciám.
> Enzýmové funkcie: Magnézium je kofaktorom pre viac ako 300 enzýmov v tele, ktoré sú nevyhnutné pre rôzne biologické reakcie vrátane syntézy bielkovín, svalovej a nervovej funkcie, kontroly hladiny glukózy v krvi a regulácie krvného tlaku.

HLAVNÉ ZLOŽKY
Chlorid horečnatý – čisté prírodné magnézium pochádzajúce zo starodávneho mora Zechstein je pre ľudský organizmus nezastupiteľným prvkom podieľajúcim sa na funkčnosti a zdraví pokožky, pohybového aparátu, nervového systému, zubov, kostí, vlasov, ale pomáha tiež pri problémoch psychického charakteru či spánkovej nerovnováhe

OBSAH
150ml

NÁŠ TIP
Pridajte primerané množstvo výrobku do kúpeľovej vody pre nielen dokonalý, ale hlavne zdravý relax po náročnom dni.
Aplikujte výrobok hneď po teplej sprche, keď sú kožné póry rozšírené pre rýchlu absorpciu horčíka. 
Pri používaní magnéziového oleja je dôležité postupovať opatrnejšie a sledovať, ako pokožka zareaguje kvôli predchádzaniu možnej kožnej reakcii. Niektorí ľudia môžu pociťovať v mieste aplikácie mierne brnenie, pálenie alebo svrbenie, čo sa pripisuje reakcií vstrebávaniu horčíka kožou. V prípade silnej reakcie, ktorá neodznie do 15 minút by sa malo používanie prerušiť, koža zmyť vlažnou vodou a poradiť sa s lekárom alebo dermatológom.

ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ
Organický magnéziový olej s praktickým aplikátorom môžete mať stále po ruke, avšak po náročnom dni si doprajte blahodarný kúpeľ s pridaním DERMACARE+ REMINERALIZAČNEJ MAGNÉZIOVEJ SOLI.

Čítajte viacZobraziť menej
Vlastnosti
8586023262424
Podrobnosti

VÔŇA VÝROBKU
Produkt bez pridaných vonných zložiek.

FARBA VÝROBKU
Produkt transparentnej farby, bez pridaného farbiva.

KONZISTENCIA VÝROBKU
Konzistencia nasýteného roztoku. 

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA
Výrobok neobsahuje konzervačné látky. Všetky obsiahnuté látky sú bez GMO a nanomateriálu a samozrejme netestované na zvieratách. Po otvorení výrobok odporúčame spotrebovať do 6 mesiacov.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Produkt je balený v recyklovateľnom PET obale s praktickým rozprašovačom pre garanciu mikrobiologickej nezávadnosti. Obal je vratný v rámci nášho recyklačného programu.
V prípade, že sa rozhodnete po spotrebovaní obal výrobku vyhodiť, vhoďte ho do žltého kontajnera na plastový separovaný odpad.

APLIKÁCIA
Výrobok aplikujte striekaním zo vzdialenosti cca 20-25 cm smerom k pokožke, votrite do pokožky a nechajte vstrebať. Neoplachujte. Neaplikujte na čerstvo oholenú či poranenú pokožku, vyhnite sa citlivým častiam tela a slizniciam. Výrobok v primeranom množstve sa môže pridať do kúpeľovej vody. Po aplikácii sa môže objaviť jemné brnenie alebo začervenanie pokožky, ktoré súvisí s reakciou vstrebávania horčíka kožou. Reakcia odznie do 15 minút.

UPOZORNENIA
Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

ZLOŽENIE
Aqua, Magnesium Chloride 31% (Zechstein)

Recenzie(1)
Celkové hodnotenie
5
1 Príspevok
Spokojnosť
(5)
Vrelo odporúčam. V práci stojím veľa na nohách, trápia ma unavené boľavé nohy a kŕče. Zvykla som si každý večer po sprche natrieť si lýtka a chodidlá týmto olejom a nestačím sa čudovať super výsledkom. Kŕče sú miernejšie a menej časté aj svalstvo nie je napäté. Chcelo by to 5 litrové balenie :D

Napíšte komentár

  • Spokojnosť:
Popíšte tento produkt pomocou jednoduchých a krátkych slov.
Iní zákazníci si tiež kúpili:
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa