Buď pripravená zažJARiť!

Buď pripravená zažJARiť!

Máme tu jar! Zmena ročného obdobia si žiada zmenu šatníka, stravovacích návykov ale jednoznačne aj úpravu pleťovej starostlivosti. Zima už síce odišla, no zanechala za sebou následky vo forme suchej, mdlej či podráždenej pleti. Ako teda pripraviť pleť na teplejšie počasie a vrátiť jej tú správnu iskru?

Prvým krokom ku hladkej a obnovenej pleti by mala byť jednoznačne exfoliácia, ktorá pleť zbaví odumretých kožných buniek či šupiniek. Jednoduchá masáž Kráľovským pleťovým peelingom s obsahom zrniečok pemzového prášku pripraví pleť na zázraky. Prášok sa postará o odstránenie prachu, nečistôt, šupiniek a odumretých kožných buniek. Masáž zrniečkami napomôže správnej cirkulácii krvi. Výsledkom bude hladká a svieža pleť, uvoľnené póry ale aj schopnosť pleti správne prijať a vstrebať nasledovnú dávku pleťovej starostlivosti. S príchodom jari mnohí z nás vyhľadávajú rôzne formy detoxu nie len v strave ale aj v kozmetických prípravkoch. Nepodľahnime však naplno trendu detoxu či čistiacich masiek a nezabúdajme pleti dodať aj potrebnú dávku hydratácie a výživy.

Pre správnu hydratáciu by sme mali siahnuť po pleťovom kréme na báze vody alebo hydrolátov. Vďaka vodnej zložke sú takéto krémy ľahučké a ľahko vstrebateľné. Príkladom môže byť aj Hydratačný a rozjasňujúci pleťový krém. Vďaka základu z lipového hydrolátu má krém príjemnú ľahkú konzistenciu a upokojujúce účinky. O vynikajúcu hydratáciu pleti sa postará kyselina hyalurónová, známa svojou výnimočnou schopnosťou viazať vlhkosť, obsiahnutá vo všetkých kráľovských pleťových krémoch.

Čerešničkou na torte je obsah vitamínov C a E, ktoré fungujú ako antioxidanty a pleti dodajú prirodzený jas. Jar so sebou počas dňa prináša aj prašnejšie ovzdušie, vyššie teploty či intenzívnejšie vystavenie pleti UV žiareniu. Ochrániť pleť pred týmito negatívnymi faktormi pomôžu pleťové séra na báze olejov. Takéto séra môžu byť vhodné pre akýkoľvek typ pleti. Jednotlivé oleje sa medzi sebou líšia mnohými vlastnosťami, preto je dôležité hľadať tú správnu kombináciu ingrediencií. Mastnejšia či zmiešaná pleť ocení séra, ktoré redukujú tvorbu mazu, majú nižší obsah mastných kyselín a neupchávajú póry.
 
Negatívnejšie následky zima jednoznačne zanechala na citlivej alebo suchej pleti, ktorá najviac trpí šupinkami, podráždením a začervenaním. Séra Sensibiotic či Vitatherapy sa postarajú o dodanie tej správnej výživy aj pre najcitlivejšiu pokožku.

Šetrné formulácie a pridané aktívne látky upokoja podráždenie a zatočia so začervenaním. Nezabudnime ani na zrelú pleť, ktorá môže byť po zime mdlá či ochabnutá. Jarnú rannú šálku kávy zo zŕn kávovníka arabského pleti zabezpečíte vo forme výživného Aktívneho omladzujúceho séra na zrelú pleť. Kombinácia vzácnych olejov poskytne v tomto prípade žiadúce mastné kyseliny a vyčarí hebkú a krásne vypnutú pleť.
 

Pripravte svoju pleť na jar a prebuďte sa do krásy!

Večer sa však starostlivosť o pleť môže líšiť. Zatiaľ čo cez deň chceme pleť pripraviť na to, aby bola chránená proti UV žiareniu a znečistenému ovzdušiu, večer by sme mali pleti dodať všetky potrebné látky, ktoré jej chýbajú a pomôžu jej počas spánku správne sa zregenerovať. Prírodný kofeín a extrakt z čierneho čaju sú na podporu cirkulácie krvi a regeneráciu pleti ako stvorené. Ukrývajú sa v Overnight miracle nočnom sére. Vďaka kofeínu a obsiahnutým panenským olejom ľahkej konzistencie sa môže pleť počas noci tiež nadýchnuť a zregenerovať.

 

 
Zaujala vás táto téma a túžite sa o nej dozvedieť ešte viac?
Pre všetkých poznania chtivých Soaphoristov ponúkame tiež výber ďalších výživných zahraničných zdrojov súvisiacich s obsahom článku:
- What dermatologists want you to know about your skin in winter
- Simple Spring Skincare Tips to Get Your Skin Ready for Spring
- Top Tips to Transition to a Spring Skincare Routine
Podobné produkty
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa