9 TIPOV PRE PRIRODZENE KRÁSNU PLEŤ

 

Či už máte pred sebou špeciálny deň, alebo jednoducho hľadáte niekoľko rýchlych spôsobov, ako dodať pleti krásu, môžete vyzerať a cítiť sa čo najlepšie, ak do svojej rutiny začleníte určité tipy na starostlivosť o pleť. Máte krásnu pleť, nechajte ju vyniknúť vyskúšaním týchto tipov pre krásu, ktoré vám pomôžu zlepšiť váš prirodzený vzhľad bez toho, aby ste jej museli venovať veľa času.



ZMYTE Z POVRCHU NEČISTOTY A OLEJ
Je dôležité začať – a skončiť – svoj deň s čistou pleťou, aby vaša prirodzená krása nebola pochovaná pod povrchovou špinou a mastnotou. Nájdite možnosť čistenia pleti, ktorá najlepšie vyhovuje vášmu typu pleti, a pred dokončením akýchkoľvek ďalších krokov starostlivosti o pleť si umyte tvár. Môžete si vybrať, či uprednostníte čistiaci olej, gél alebo penu. Pre odlíčenie makeupu uprednostnite odličovacie mlieko podľa vášho typu pleti, alebo čistiaci a odličovací hydrofilný olej remove me!. Všetky tieto produkty pristupujú k pokožke mimoriadne jemne a šetrne. Účinne odstraňujú mastnotu aj nečistoty, a pritom sa starajú o komfort a hydratáciu pokožky.

ROZMAZNAJTE SVOJU PLEŤ POMOCOU MASKY
Pridaním masiek do vašej rutiny nikdy nemôžete nič pokaziť. Pleťové masky robia zázraky pri riešení rôznych problémov starostlivosti o pleť a sú tiež skvelé na celkové zlepšenie pleti. Okrem toho sú dokonalým spôsobom, ako si precvičiť starostlivosť o seba s vašou kozmetickou rutinou. Vyberte si masku podľa potrieb svojej pleti: Nutriphoriu pre vyživenie a hydratáciu, Herbaphoriu pre čistenie a zjednotenie, Chillophoriu pre dokonalé hĺbkové čistenie a boj proti nedokonalostiam alebo Moringa masku pre úžasné omladenie pleti. Vyskúšať tiež môžete kozmetické íly, ktoré pleť hĺbkovo prečistia a podporia jej regeneráciu. 

 
PEELINGOM K OSLNIVO KRÁSNEJ PLETI
Skvelou možnosťou na zvýšenie prirodzeného lesku vašej pokožky je peeling, ktorý pleti môžete dopriať dvakrát až trikrát týždenne. Odumreté kožné bunky sa môžu hromadiť na povrchu vašej pokožky a spôsobiť, že pleť bude matná. Skúste jemne odstrániť nahromadené odumreté bunky pomocou pleťového peelingu s polynézskym pieskom alebo peelingu s kolagénom či exfoliačnej peny.

SIAHNITE PO HYDRATAČNOM PRÍPRAVKU NA VODNEJ BÁZE
Keď skončíte s exfoliáciou, je nevyhnutné, aby ste na ňu naniesli hydratačný krém na tvár. Hydratácia a prirodzená krása totiž idú ruka v ruke! Siahnite po hydratačnom kréme na vodnej báze, ktorý doplní váš typ pleti a uzamkne v nej dlhotrvajúcu vlhkosť. Vyskúšajte majestiv pleťové krémy poďla svojich potrieb. Nezáleží na tom, či máte pleť citlivú, suchú, zrelú, mastnú alebo zmiešanú. Soaphoria má riešenie pre každého a ešte aj niečo navyše!

VRSTVITE SÉRUM A ZVLHČOVAČ
Namiesto používania denného hydratačného krému ako jediného zdroja vlhkosti v dopoludňajších hodinách zvážte navrstvenie ľahkého séra. Hydratovaná pleť môže pôsobiť žiarivejšie, preto pred aplikáciou denného krému navrstvite sérum, aby ste podporili vzhľad krásnej, žiarivej pleti. Sérum miracle Sensibiotic je vhodné pre úplne všetky typy pleti vrátane tej najcitlivejšej, Antipollution zas pomôže ochrániť pleť pred negatívnym vplyvom životného prostredia. 10 miracle supersér a mnohé ďalšie špecialitky sa postarajú o dokonalé ošetrenie každého problému.

VYBERTE SI TÓNOVANÝ BB KRÉM S HYDRATAČNÝMI ÚČINKAMI
Na dni, kedy by ste radšej preskočili výrazný make-up, vám príde na pomoc tónovaný hydratačný bb krém. Tento základ, známy ako jeden z najhorúcejších hybridných produktov starostlivosti o pleť a mejkapu, dokáže zázraky. Poskytne vašej pleti okamžitú hydratáciu a nádych pigmentu pre žiarivú, prirodzene vyzerajúcu pleť. Presvedčte sa na vlastnej koži, stačí si vybrať jeden z troch dokonale vyladených odtieňov bb krémov s vitamínom E a SPF 15 – Alabaster, Ivory alebo Ebony.

ZVÝRAZNITE KONTÚRY PRODUKTMI STAROSTLIVOSTI O PLEŤ
Zvýraznite prirodzenú krásu svojej pleti bez bronzeru alebo zvýrazňovača tým, že namiesto toho použijete pleťový olej na zvýraznenie lícnych kostí. Nakvapkajte si pár kvapiek na lícne kosti končekmi prstov a okamžite zvýrazníte svoje črty – nie je potrebný žiadny make-up. A na výber máte toľko možností skutočne najkvalitnejších pleťových bio olejov!


NEZANEDBÁVAJTE SPF
Či už je vonku jasno a slnečno alebo zamračené, je nevyhnutné prijať opatrenia na ochranu pred slnkom. Dlhšie trávenie času na slnku bez náležitej ochrany môže spôsobiť poškodenie pokožky, čo môže časom viesť k viditeľným známkam starnutia. To rozhodne nechcete! Aby ste zostali v čistote, budete chcieť každý deň chrániť svoju pokožku širokospektrálnym opaľovacím krémom. Stavte na Superdefense krém s SPF 20, ktorý sa postará o to, aby ostala pleť aj pri pobyte na slniečku úplne v pohode!

NIKDY SA NEZABUDNITE ODLÍČIŤ
Možno ste príliš unavení na to, aby ste si večer pred spaním odstraňovali make-up, ale ak zaspíte s make-upom, môže to spôsobiť zmätok na vašej pleti. Make-up sa môže miešať s nečistotami a olejmi na povrchu vašej pokožky, čo môže viesť k upchatiu pórov, ktoré spôsobujú vyrážky a nedokonalosti. Uistite sa, že ste si z pokožky úplne odstránili všetok make-up – aj keď ste mali na sebe len nádych tónovaného hydratačného krému – skôr, než uložíte hlavu na vankúš. K dokonalému dočisteniu a tonizácii dopomôžu tiež hydroláty, ktoré sú skvelou pomôckou tiež pre dehydratovanú a precitlivenú pleť.




Zaujala vás táto téma a túžite sa o nej dozvedieť ešte viac?
Pre všetkých poznania chtivých Soaphoristov ponúkame tiež výber ďalších výživných zahraničných zdrojov súvisiacich s obsahom článku:
- 10 Home Remedies for Glowing Skin
- How to Get Beautiful, Glowing Skin
- Tips to Get Glowing Skin, According to Skincare Experts

 

 




Podobné produkty
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa