O SÓJOVÝCH SVIEČKACH

AKÁ JE TO SÓJOVÁ SVIEČKA

Sójová sviečka je druh sviečky vyrobený z prirodzenej sójovej voskovej zmesi. Na rozdiel od bežných parafínových sviečok, ktoré sú vyrobené z ropy, sójové sviečky sa vyrábajú z obnoviteľného zdroja, konkrétne sójových bôbov.

Sójové sviečky sa tešia nesmiernej obľube, pretože mnoho ľudí preferuje ich ekologickú a prírodnú povahu. Sójový vosk je biologicky odbúrateľný a obnoviteľný zdroj, čo znamená, že jeho použitie môže pomôcť znížiť negatívny vplyv na životné prostredie.

Okrem environmentálneho aspektu majú sójové sviečky aj iné výhody. Vypaľujú sa pomalšie a rovnomerne, čo znamená, že majú dlhšiu životnosť v porovnaní s tradičnými parafínovými sviečkami. Sójový vosk tiež produkuje menej sadzí a škodlivých látok, čo je výhodou nielen pre ľudí trpiacich na alergie alebo respiračné problémy, ale koniec koncov pre všetkých, ktorým záleží na zdraví.

SÓJOVÉ SVIEČKY SOAPHORIA

Sójové sviečky od Soaphorie sú vytvorené z kvalitného sójového vosku a obsahujú prírodné esenciálne oleje. Aké sú ich výhody?

Prírodné zloženie: Sviečky Soaphoria sú vyrobené z prírodných zložiek vrátane sójového vosku, ktorý je obnoviteľným zdrojom. V Soaphorii nepoužívame parafín a dokonca ani syntetické vône, namiesto toho uprednostňujeme prírodné esenciálne oleje.

Rôznorodosť vôní: Soaphoria ponúka širokú škálu vôní sójových sviečok, ktoré sú získané zo zmesi esenciálnych olejov. Môžete si vybrať medzi rôznymi príjemnými arómami, ako sú levanduľa, mäta, vanilka, kvetinové vône a mnoho ďalších.

Dlhá životnosť: Sójové sviečky od Soaphorie majú tendenciu dlhšie horieť v porovnaní s niektorými inými druhmi sviečok. To znamená, že si môžete dlhšie vychutnávať ich príjemnú vôňu a atmosféru a zároveň vám budú tiež dlhšie skrášľovať interiér.

Ekologické balenie: Soaphoria sa snaží minimalizovať svoj ekologický odtlačok aj prostredníctvom svojho obalového dizajnu. Sviečky preto balíme výhradne do recyklovateľných, prípadne už recyklovaných obalových materiálov, akými sú sklo či hliník.

Sójové sviečky od Soaphorie sú zamerané na poskytnutie prírodného a uvoľňujúceho zážitku prostredníctvom vône a estetiky. Vzhľadom na ich prírodné zloženie sú obľúbenou voľbou pre tých, ktorí preferujú prírodné a ekologicky zodpovedné produkty.


V našej ponuke nájdete sviečky pre dokonalé prežitie každej chvíle. Vyberte si aromaterapueutické špecialitky:
Pre dobrú náladu
Pre pocit nespútanosti
Proti stresu
Pri prechladnutí
Pre pohodu detičiek
Alebo stavte na minimalistické a predsa okúzľujúce sójové sviečky s dreveným knôtom a obľúbenými soaphoristickými vôňami:
Levanduľa
Šťastie
Exotika
Sviežosť
Nevinnosť
Unicorn




 

Podobné produkty
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa