MIRACLE AGEDEFINE obnovujúce & vyplňujúce sérum na zrelú pleť

14,95 € (s DPH)
Vyberte variantu
  • Osobný odber: Kapušianske Kľačany Zadarmo
  • do 48 hodín od prijatia objednávky (denne od 06:30 do 15:30)

  • kuriér GLS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • kuriér SPS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • Packeta výdajné miesto 2,99 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodin na zvolené výdajné miesto

Kód:
8586023261007
Značka:
Obľúbené18
Porovnať0
Zoznam želaní(1)

> navrhnuté špeciálne pre potreby zrelej, suchej, veľmi dehydratovanej pleti so sklonom k tvorbe šupiniek, s hlbokými líniami a mimickými vráskami
> pre vekovú kategóriu 35r+
> nemastná a nelepivá olejová konzistencia s rýchlou vstrebávateľnosťou
> s obsahom cenných panenských olejov, ceramidov a vitamínov A a E
> excelentné výživné zloženie pre dodanie živín a uzamknutie vlahy
> regeneruje a poskytuje úľavu od pnutia, začervenania a nezdravých prejavov pleti
> zjemňuje, zvláčňuje, ale neupcháva póry
> spevňuje, zlepšuje elasticitu pleti a vyplňuje a obnovuje hutnosť
> zjednocuje farebný tón a podporuje obnovu textúry
> zlepšuje celkový vzhľad pleti a prispieva k udržaniu jej zdravo vyzerajúceho vzhľadu
> vhodné na samostatné použitie alebo použitie v kombinácii s pleťovým krémom

Čítajte viacZobraziť menej
Popis

Koncentrované pleťové sérum vyvinuté pre hĺbkovú regeneráciu a obnovu zrelej a suchej pleti z ekocertifikovaných, čisto rastlinných surovín s klinicky overenými účinkami. Ceramidový komplex posilňuje prirodzenú bariéru pokožky, zvyšuje jej elasticitu. Overene zlepšuje dlhodobú hydratáciu pokožky, chráni ju pred vonkajšími faktormi a mechanickým poškodením. Vitamín A vo forme Retinyl palmitátu, ktorý je lepšou a stabilnejšou formou, ako samotný retinol, podporuje zachovanie celistvosti kože. Jeho nedostatok vedie k dehydratácii pleti a drsnému, tvrdému výzoru v dôsledku nadmernej tvorby keratínu. Spolu s vitamínom E ochraňujú a posilňujú obranyschopnosť pleti. Štúdia Ingenuity® Pathway Analysis realizovaná in vitro poskytuje prvý dôkaz o biologických aktivitách kadidlovníka ako esenciálneho oleja, ktoré sérum obsahuje, v ľudských dermálnych fibroblastoch. Potvrdzuje, že silica má sľubný potenciál modulovať biologické zápalové procesy kože a prestavbu jej tkaniva.

Obnovujúce & vyplňujúce pleťové sérum MIRACLE AGEDEFINE je najlepšou voľbou pre dodanie výživy, vizuálneho omladenia a podporu zachovania mladistvého vzhľadu:
> krehkej a suchej pleti náchylnej k podráždeniu a začervenaniu
> vystresovanej pleti s nerovnomerným farebným tónom
> normálnej, dehydratovanej a šupinatej
> zrelej pleti poznačenej známkami starnutia, pleti s hlbokými líniami a mimickými vráskami
> namáhanej a poškodenej pleti so stratou elasticity

Obsahuje cenné látky ako:
> vyvážená kombinácia blahodarných panenských olejov, ako je jojobový, slnečnicový, kávový, avokádový a ryžový;
> ceramidy posilňujú prirodzenú bariéru pokožky, zvyšujú jej elasticitu a zlepšujú dlhodobú hydratáciu pokožky, chránia pokožku pred vonkajšími faktormi a mechanickým poškodením;
> levanduľový extrakt prispieva k upokojeniu podráždenosti pleti svojimi protizápalovými účinkami;
> vitamín A vo forme Retinyl palmitátu je lepšou a stabilnejšou formou, ako samotný retinol, na ktorý sa absorpciou premieňa. Podporuje zachovanie celistvosti kože a udržuje jej obranyschopnosť. Jeho nedostatok spôsobuje dehydratáciu pleti a vedie k drsnému, tvrdému výzoru v dôsledku nadmernej tvorby keratínu;
> kokteil esenciálnych olejov zo santalovníka, levandule, ruže a kadidlovníka podčiarkne funkčnosť produktu;
> vitamín E ochraňuje a posilňuje obranyschopnosť pleti.

VLASTNOSTI
> bezlepkový, vegánsky, bezlaktózový
Bez GMO, sulfátov, glykolov, silikónov, ropných derivátov, živočíšnych tukov, parabénov a konzervačných látok, syntetických farbív a parfumácie.

OBSAH
15ml / 30ml

ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ
Obnovujúce & vyplňujúce pleťové sérum MIRACLE AGEDEFINE sa výborne kombinuje s ostatnými výrobkami navrhnutými na ošetrenie pleti podľa jej typológie. Uprednostnite minimálne trojkrokový systém ošetrenia pozostávajúci z čistenia, tonizácie a hydratácie/výživy. Zvoľte vhodný čistiaci výrobok, následne hydrolátom či pleťovou esenciou dočistite pleť a ošetrite krémom alebo samostatne sérom. Sérum sa vhodne kombinuje s pleťovými krémami Majestic, pričom predstavuje posledný krok skrášľujúcej rutiny. Ak zvolíte ich kombináciu, ako prvý krok aplikujte Intenzívne sérum proti starnutiu LIFTEXPERT, pleťový krém a následne sérum AGEDEFINE. Výrobok je ako stvorený na masáže tváre rôzneho typu. Ako doplnkovú starostlivosť si periodicky doprajte pleťový peeling a masku.
Pre dosiahnutie excelentných výsledkov Soaphoria odporúča kombináciu výrobkov:
- Majestic Oleogél pre šetrné čistenie pleti a Majestic dvojfázový odličovač na odstránenie make-upu
- Hydrolát z ruže damascénskej, muškátu omamného, medovky lekárskej alebo Majestic Pleťovú esenciu hydratácia & omladenie
- Majestic obnovujúci & rozmaznávajúci krém na suchú a zrelú pleť
- Nutriphoria pleťová maska & čistič alebo marocký červený íl, ružový íl či žltý íl

APLIKÁCIA
Primerané množstvo pleťového séra naneste prstami na vyčistené čelo, líca a bradu. Ošetriť môžete aj krk. Jemne krúživými pohybmi začnite s masážou na okrajoch nosa a postupujte cez líca smerom k ušiam. Pokračujte po oboch stranách pozdĺž čeľuste k brade. Na záver prejdite po ľavej strane brady nižšie na krk.

ZLOŽENIE
Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej)*, Helianthus Annuus Seed Oil (slnečnicový olej)*, Coffeae Arabica Seed Extract (kávovník arabský)*, Persea Gratissima Oil (avokádový olej)*, Oryza Sativa Bran Oil (ryžový olej)*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (olej zo sladkých mandlí)*, Argania Spinosa Kernel Oil (arganový olej)*, Sesamum Indicum Seed Oil (sezamový olej)*, Gossypium Seed Oil (bavlníkový olej)*, Sorbitan Olivate (emulzifikačná zložka rastlinného pôvodu), Isocetyl Alcohol, Ceramide np, Cetyl Alcohol (ceramid) Retinyl Palmitate (vitamín A), Tocopherol (vitamín E), Tocopheryl Acetate (antioxidant, vitamín E), Camelia Sinensis Leaf Extract (čajovník čínsky)*,  Lavandula Angustifolia Oil (levanduľa lekárska)*, Rosa Damascena Flower Extract (ruža damascénska)*, Santalum Album Wood Oil (santalovník biely)*, Pelargonium Rosae Oil (muškát omamný)*, Boswellia Carterii Oil (kadidlovník)*, Citronellol***, Geraniol***, Limonene***, Linalool***, Eugenol***, Hexyl Cinnamal***, Hydroxycitronellal***
*certifikovaná organická zložka
***vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch


Čítajte viacZobraziť menej
Vlastnosti
8586023261007

Tabuľka vlastností

VRATNÝ OBAL
áno
DOSTUPNOSŤ
kamenná predajňa
online
TYP PLETI
normálna
suchá
vrásky a zrelá pleť
VLASTNOSTI A ÚČINKY
lifting a spevnenie
proti vráskam
proti začervenaniu
regeneračné
revitalizačné
rozjasňujúce
vyživujúce
zjemňujúce
AKTÍVNE LÁTKY
ceramidy
vitamín A (retinol)
vitamín E
VEKOVÁ KATEGÓRIA
30r+
50r+
POUŽITIE
na deň aj noc

Špecifické referencie

EAN13
8586017851559
Podrobnosti

VÔŇA VÝROBKU
Sérum s charakteristickou kvetinovo-zemitou vôňou.

FARBA VÝROBKU
Produkt jemnej žltej farby bez obsahu syntetických a minerálnych farbív.

KONZISTENCIA VÝROBKU
Nemastná a nelepivá olejová konzistencia s vyššou hustotou, avšak rýchlou vstrebávateľnosťou, dodá pleti to, po čom túži.

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA
Organické zloženie séra bez obsahu vodnej fázy nevyžaduje použitie konzervačných látok a predsa je výrobok stabilný. Tieto svoje vlastnosti zachováva aj vďaka špeciálnemu obalu s aplikátorom, vďaka ktorému sa eliminuje riziko mikrobiologického znečistenia.
Po otvorení výrobok odporúčame spotrebovať do 9 mesiacov.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Výrobok je balený v zero waste papierovej krabičke opatrenej eko-certifikátmi FSC, CN, Green-e a Recycled Content, s papierovou etiketou potlačenou biologicky ľahko odbúrateľným farbivom. Obal výrobku môžete po jeho spotrebovaní jednoducho skompostovať, alebo vhodiť do modrého kontajnera určeného na zber papierového triedeného odpadu.
Čo znamenajú jednotlivé certifikáty?
FSC (Forest Stewardship Council) - Zaručuje, že drevo použité na výrobu papiera bolo vyťažené zodpovedne s ohľadom na trvalú udržateľnosť lesa, životné prostredie a miestnu komunitu.
CN (Made Carbon Neutral) - Označenie CN načí záväzok podporovať starostlivosť o našu klímu a životné prostredie prostredníctvom uhlíkových kreditov alebo výsadby plantáží, ktoré sľubujú ďalšie zníženie emisií pod priamym dohľadom nezávislej inštitúcie.
Green-e - Pri výrobe sa používa výhradne veterná energia šetrná k našej planéte.
> Recyklovaný pomer (Recycled content) - Na výrobu škatuliek sa využíva tak vysoké percento recyklovaného materiálu, ako sa len dá.
certifikaty-krabicky.jpg

Vaša bezpečnosť je pre nás prvoradá, preto, a tiež pre zabezpečenie komfortu pri používaní výrobku, je samotný výrobok balený v 15ml sklenom alebo 30ml  PET obale vyrobenom v EÚ.
Uprednostňujeme recyklované a recyklovateľné certifikované obalové materiály, ktoré sú schválené na použitie pre kozmetické výrobky. Kúpou tohto produktu môžete prispieť k znižovaniu nadbytočného odpadu aj vy a to jednoducho zapojením sa do recyklačného programu Soaphoria alebo zodpovednou recykláciou všetkých obalových materiálov.

UPOZORNENIA
Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.
Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

Recenzie(3)
Celkové hodnotenie
5
3 Recenzie
Spokojnosť
(5)
Sérum je skvostné! Ľahké, rýchlo sa vstrebe, vôňa charakteristická ale mne veľmi vyhovuje a výsledok: pleť mám hneď jemnučkú a vyhladenú. Veľká spokojnosť, Soaphoria!

Napíšte komentár

  • Spokojnosť:
Popíšte tento produkt pomocou jednoduchých a krátkych slov.
Iní zákazníci si tiež kúpili:
(3)
9,00 € (s DPH)
100% organický arganový olej lisovaný za studena pomáha eliminovať známky predčasného starnutia pokožky ako sú drobné línie a vrásky, hodí sa na ekzematickú a psoriatickú pokožku, neupcháva póry, výrazne regeneruje,...
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
(1)
18,50 € (s DPH)
Všestranná aktívna látka, ktorá sa získava z extra panenského olivového oleja (non GMO). Vyznačuje sa vysokou afinitou ku koži i vlasom a preto je ideálnou voľbou pre ich posilnenie, ochranu a regeneráciu. 30ml
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa