Rad Dermacare: Čo vybrať na leto? Starajte sa o pokožku, pleť, vlasy aj pery

Tiež radi v lete trávite čas vonku na slniečku? Nezabudnite na svoju pleť, pokožku a vlasy. Vysoké teploty, slnečné žiarenie, morská voda a chlórovaná voda z bazénov vysušujú a dráždia pokožku a aj vlasy. V článku nájdete tip na to, aké bezpečné kozmetické prípravky používať, aby bola vaša pleť hebká a bez pigmentových škvŕn, a aby boli vaše vlasy lesklé a pevné.


Starostlivosť o pleť a pokožku v lete

Dermatológovia odporúčajú používať v lete prírodnú kozmetiku, ktorá je šetrná k pleti a zároveň ju chráni pred nepriaznivými vplyvmi. V lete je dôležité pleť dôkladne hydratovať. Vyberte si hydratačný krém s ľahkou textúrou, ktorý sa ľahko vstrebáva a neupcháva póry. Nezabudnite používať opaľovací krém s vhodným SPF faktorom. Opaľovací krém by mal chrániť pred UVA aj UVB žiarením. Pleť je dôležité čistiť ráno aj večer, aby sa odstránili nečistoty, pot a opaľovací krém. Starajte sa aj o svoje pery. Slnko môže pery vysušovať, pokožka môže popraskať alebo sa spáliť. Používajte balzam na pery s SPF faktorom, ktorý pery chráni a hydratuje.

Starostlivosť o vlasy v lete

Vlasy sú v lete náchylné na vysušenie a poškodenie slnkom. Na slnku noste klobúk. Používajte kvalitný hydratačný šampón a kondicionér, ktorý vlasy vyživí a hydratujú. Vlasy perfektne vyživí aj vlasová maska. Po aplikácii masky budú vlasy lesklé a hydratované.


Rad Dermacare+

Už nemusíte hľadať bezpečnú a cenovo dostupnú prírodnú dermokozmetiku, ktorá sa bude starať o pokožku, pleť aj vlasy. Vyskúšajte rad Dermacare+. Špeciálny rad dermokozmetiky v bio kvalite pomáha riešiť kožné problémy a posilňovať prirodzené mechanizmy odolnosti kožnej bariéry. Čerpá z dlhoročných výskumov klinických pracovníkov a odborníkov, ktorí sa špecializujú na biológiu pokožky.
Dermacare+ je vhodná pre celú rodinu. Vyberte si kvalitný dezodorant, krém na tvár s ochranným faktorom, vysoko kvalitnú masku na vlasy alebo telové mlieko, s ktorým budete mať neobyčajne hladkú a hebkú pokožku. Nižšie nájdete tie najlepšie produkty na leto.
 
Tuhý organický dezodorant Dermacare+ 24h s prebiotikami a probiotikami ponúka spoľahlivú 24hodinovú ochranu proti telesným pachom a potu. Obsahuje patentované probiotiká a prebiotiká, kyselinu hyalurónovú, enzýmy z papáje a čakanky, a vitamín E, ktoré neutralizujú pachy, hydratujú, upokojujú a chránia jemnú pokožku podpazušia. Dezodorant neobsahuje sódu bikarbónu, alkohol ani hliníkové soli. Je vhodný pre tú najcitlivejšiu pokožku. Navyše je vysoko účinný a má mierny antiperspiračný a antimikrobiálny účinok bez toho, aby upchával póry alebo narušoval prirodzené procesy pokožky.

Organický sprchový krém Sensiderma+ s panthenolom a aloe vera jemne čistí pokožku bez podráždenia a vysušovania. Pokožka je krásne hydratovaná, regenerovaná. Panthenol a aloe vera prispievajú k upokojeniu pokožky. Jeho vyvážené zloženie pomáha udržovať zdravú hodnotu pH, obnovuje rovnováhu a posilňuje imunitu pokožky. Obsahuje biokarité, ktoré uzamyká vlhkosť v bunkách a dodáva im bohaté živiny. Prírodné tenzidy z kokosového oleja zaisťujú šetrné čistenie bez toho, aby narušovali prirodzenú ochrannú vrstvu pokožky. Aloe vera upokojuje podráždenie, panthenol podporuje celistvosť kožnej bariéry a pomáha eliminovať suchosť a šupinatosť. Sprchový krém je možné používať každý deň.
 


Denný ochranný hydratačný krém Superdefense+ s SPF 20 poskytuje širokospektrálnu ochranu pred škodlivými UV lúčmi a používa minerálny ochranný filter bez nanočastíc, ktorý nedráždi pokožku. Pokožku skvele hydratuje, neupcháva póry a zároveň pokožku chráni pred predčasným starnutím. Nie je mastný a rýchlo sa vstrebáva. Obsahuje peptidy, provitamín B5, vitamín E a kyselinu hyalurónovú, zvláčňuje, hydratuje a bojuje proti starnutiu pokožky. Urýchľuje regeneráciu buniek a pomáha zmierňovať pnutie, začervenanie a ďalšie prejavy podráždenia. Minerálne UV filtre poskytujú strednú ochranu pred slnečnými lúčmi. Je vhodný pre všetky typy pleti a všetky vekové kategórie. Využijete ho na citlivú, alergickú či ekzematickú pokožku. Neobsahuje pridané vonné látky ani esenciálne oleje.

Cerarepair+ ceramidové krémové sérum na ochranu pred vonkajšími vplyvmi poskytuje ochranu pleti pred environmentálnymi vplyvmi. Výborne hydratuje a upokojuje. Je ľahký, dobre sa vstrebáva, nezanecháva mastný a lepivý pocit. Intenzívne hydratačné účinky pomáhajú zmierňovať pocit suchosti, svrbenia a podráždenia, zároveň udržuje prirodzenú rovnováhu pH pokožky. Sérum obsahuje arganový, hroznový a ríbezľový olej. Oleje zjemňujú pleť a podporujú zadržiavanie vlhkosti v bunkách. Komplex rastlinných ceramidov a lipidov pomáha posilniť obranyschopnosť pleti a chráni ju pred nepriaznivými vplyvmi prostredia. Kyselina hyalurónová, ryžový proteín, bisabolol, sódium PCA, rakytníkový extrakt, provitamín B5 a vitamín E prispievajú k celkovému upokojeniu, regenerácii a ochrane pokožky.

Sensiderma+ multifunkčný regeneračný balzam na pery s SPF 30 poskytuje vysokú ochranu pred UV žiarením a nepriaznivými vplyvmi počasia. Vegánsky balzam chráni pery pred pnutím, svrbením a vysušovaním, zároveň je bohatý na bio kakaové a bambucké maslo. Obsahuje 100% minerálny UV filter, vďaka ktorému pery chránia pred škodlivými UV lúčmi, pred spálením, popraskaním a predčasným starnutím.

Cerarepair+ posilňujúce mlieko na ochranu pokožky poskytuje intenzívnu hydratáciu, pokožku upokojí a chráni ju pred opätovným vysušovaním. Znižuje nepríjemné pocity suchosti, svrbenia či podráždenia. Nezanecháva pocit mastnoty alebo lepkavosti. Telové mlieko pomáha vyrovnávať prirodzené pH pokožky a poskytuje ochranu pred nepriaznivými vplyvmi prostredia. Bambucké a kakaové maslo zjemňujú a zvláčňujú pokožku, komplex rastlinných ceramidov a lipidov posilňujú prirodzenú bariéru pokožky. Reparačné a hĺbkovo hydratačné telové mlieko je vhodné na každodennú starostlivosť o celé telo pre každého člena rodiny.

Extremeprotect+ výživný proteínový šampón na ochranu vlasov poskytuje hĺbkovú regeneráciu a ochranu vlasov. Šampón chráni vlasy pred minerálmi obsiahnutými v tvrdej vode, ktoré môžu spôsobovať stratu lesku a nežiaduce odtiene. Účinne bojuje proti vysušovaniu, suchosti a krepateniu, posilňuje vlasy. Proteíny vlasy intenzívne hydratujú a pomáhajú ich krásne vyhladiť. Askorban sodný, inovatívna forma vitamínu C, posilňuje obranyschopnosť a pôsobí ako antioxidant. Šampón je vhodné doplniť o Extremeprotect+ intenzívnu proteínovú masku na ochranu vlasov (betain & broccoli oil). Maska vlasy ochráni, posilní a vyhladí. Je ideálnym pomocníkom pri ochrane vlasov pred vonkajšími vplyvmi.

Kde dermokozmetiku kozmetiku kúpiť?
Cenovo dostupnú a vysoko kvalitnú dermokozmetiku kúpite na Soaphoria.sk a v značkových predajniach Soaphoria. Vyberte si kvalitnú starostlivosť o vlasy, pleť, pery aj pokožku. Využite kvalitné a bezpečné prírodné dezodoranty, ktoré sú vhodné aj pre tú najcitlivejšiu pokožku.



 

 
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa