Ako sa zbaviť kruhov pod očami? 3 vyskúšané tipy na kvalitnú kozmetiku

Kruhy pod očami sú bežný estetický problém, ktorý trápi mnoho ľudí. Kruhy pod očami spôsobuje kombinácia niekoľkých faktorov, medzi ktoré patrí genetika, únava, stres, dehydratácia a starnutie. Ako zmierniť kruhy pod očami? V článku nájdete tipy na prírodnú kozmetiku, ktorá skutočne funguje.

Zmena životného štýlu je základ

Dôkladný a kvalitný spánok je zásadný na regeneráciu celého organizmu, vrátane pleti. Snažte sa denne spať aspoň 7-8 hodín. Nezabúdajte veľa piť. Dostatočný príjem vody podporuje zdravie pokožky. Denne by ste mali vypiť minimálne 1,5-2 litre vody. Nestresujte sa. Stres môže negatívne ovplyvniť vzhľad pleti, a tým aj prispieť k vzniku tmavých kruhov pod očami. Pomerne účinné je relaxovať, odpočívať, meditovať, cvičiť alebo sa prechádzať v prírode. Relaxácia a regenerácia pomáha zmierniť kruhy pod očami. Dôležitú úlohu zohráva aj stravovanie. Zdravá a vyvážená strava s dostatkom ovocia, zeleniny a celozrnných potravín je pre zdravie pleti nenahraditeľná. Obmedzte fajčenie a konzumáciu alkoholu

 

Ako sa starať o pleť okolo očí

Pri starostlivosti o citlivú oblasť okolo očí je dôležité dodržiavať niekoľko dôležitých krokov. Po prvé, používajte jemný očný krém s hydratačnými a spevňujúcimi účinkami, ktorý pomáha udržať pokožku hydratovanú a pružnú. Môžete využiť chladivé obklady, napríklad studené čajové vrecká alebo uhorkové plátky, ktoré pomôžu zmierniť opuchy a tmavé kruhy pod očami. Pravidelná masáž očného okolia je tiež užitočná, pretože stimuluje krvný obeh a pomáha redukovať opuchy. Tieto jednoduché postupy môžu významne prispieť k zmierneniu kruhov pod očami. Používajte kvalitnú prírodnú kozmetiku, ktorá pomáha redukovať tmavé kruhy, pleť rozjasňuje a vyživí.
 

3 tipy na kvalitnú prírodnú kozmetiku

Používajte vhodnú kozmetiku s aktívnymi zložkami. Vyskúšať môžete Holy Caffeine Booster for Eye & Lip Contour alebo kvalitný revitalizačný rozjasňujúci gélový krém, ktorý je špeciálne navrhnutý na očné okolie.

1. Revitalizačný a rozjasňujúci gélový krém na očné okolie je navrhnutý špeciálne pre krehkú pokožku okolo očí a je vhodný pre všetky vekové kategórie. Jeho jemná gélová konzistencia sa rýchlo vstrebáva, hydratuje, osviežuje a rozjasňuje pokožku. Tento krém regeneruje, stimuluje a eliminuje opuchy, zvlhčuje, zjednocuje a spevňuje pokožku. Navyše má jemne chladivý účinok. Obsahuje extrakty z harmančeka, aloe vera, uhorky, chaluhy a svetlíka na upokojenie a rehydratáciu. Pleť získa potrebné živiny. Kofeín a koenzým Q10 dodajú pleti liftingový efekt, zatiaľ čo vitamín E chráni pokožku a posilňuje jej obranyschopnosť. Tento krém je ideálny pre tých, ktorí hľadajú ošetrenie citlivého očného okolia s príznakmi únavy, dehydratácie a starnutia.

2. Spevňujúci očný elixír s kofeínomje určený pre všetky typy pleti, s dôrazom na zrelú pleť s príznakmi starnutia, opuchmi a tmavými kruhmi pod očami. Tento gélový koncentrát okamžite upokojuje a vypína očné okolie, poskytuje vynikajúcu hydratáciu a vyhladzuje vrásky spôsobené dehydratáciou. Obsahuje novú generáciu aktívnych látok, medzi ktoré patrí extrakt z opuncie figovej, aloe vera, prírodný kofeín, riasa Fucus, rastlinný kolagén, kyselina hyalurónová a koenzým Q10, ktoré spoločne spevňujú, revitalizujú a rozjasňujú pokožku okolo očí. Tento ľahký, nelepkavý gél s rýchlou vstrebateľnosťou eliminuje opuchy a tmavé kruhy pod očami.

3. Holy Caffeine Booster je výrobok určený na ošetrenie okolia očí a pier. Obsahuje kofeín, extrakt zo zeleného čaju, šťavu z aloe vera, skvalán a pantenol, ktoré zmierňujú opuchy, eliminujú tmavé kruhy pod očami, spevňujú pokožku a podporujú regeneráciu. Má ľahkú krémovo-gélovú konzistenciu, ktorá sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný pocit. Vzhľadom na obsah prírodných extraktov má mierne sladkastú vôňu. Odporúča sa používať ráno a večer na čistú a tonizovanú pleť.

Nie je možné odporučiť univerzálne riešenie, ktoré stopercentne zaberá na to, aby sa kruhy pod očami zmenšili. Aby ste sa kruhov pod očami zbavili, je potrebné zmeniť životný štýl, dostatočne spať a tiež používať kvalitnú kozmetiku. Vyvážená strava, zdravý životný štýl a pravidelná starostlivosť o pleť prinesú zaručený úspech.




Zaujala vás táto téma a túžite sa o nej dozvedieť ešte viac?
Pre všetkých poznania chtivých Soaphoristov ponúkame aj výber ďalších výživných zahraničných zdrojov súvisiacich s obsahom článku:
10 ways to help remove dark circles under eyes permanently
Dark Circles Under Eyes
What Causes Dark Circles Under Your Eyes?Are Essential Oils Safe for Children?

 

 





Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa