TUHÝ TELOVÝ KRÉM

ČO JE TO TUHÝ TELOVÝ KRÉM

Tuhý telový krém je kozmetický výrobok určený na výživu a ochranu pokožky. Je to forma telového krému, ktorá je tuhá alebo má konzistenciu balzamu. Tuhý krém sa zvyčajne vyrába z prírodných olejov, masiel a voskov, ktoré pomáhajú udržiavať vlhkosť v pokožke a zabrániť jej vysychaniu.

Existuje niekoľko dôvodov, prečo ľudia uprednostňujú tuhé telové krémy. Jedným z nich je ich praktickosť a jednoduché použitie. Tuhý krém je obvykle balený v kompaktnom a cestovnom balení, čo ho robí ideálnym na cesty a do kabelky. Okrem toho nemusíte používať žiadne fľašky alebo tuby, pretože tuhý krém sa nanáša priamo na pokožku.

Ďalšou výhodou tuhého krému je jeho dlhá trvanlivosť. Vďaka svojmu zloženiu a konzistencii sa tuhý krém neznehodnocuje tak rýchlo ako iné typy telových krémov. Môže byť tiež vhodný pre ľudí s citlivou pokožkou, pretože môže obsahovať menej chemických látok a konzervačných látok ako iné kozmetické produkty.

Použitie tuhého telového krému je jednoduché. Stačí ním prejsť po pokožke a nechať  vstrebať. V dôsledku tepla vášho tela sa tuhý krém rozpúšťa a postupne sa vstrebáva, poskytujúc hydratáciu a ochranu pokožky.


Z ČOHO SA TUHÝ TELOVÝ KRÉM VYRÁBA

Tuhý telový krém je zvyčajne vyrobený z kombinácie rôznych prírodných olejov, masiel a voskov. Tu je niekoľko najčastejších zložiek, ktoré sa využívajú pri výrobe tuhých telových krémov:
Kakaové maslo: Kakaové maslo je jednou z kľúčových zložiek tuhých krémov. Má silné hydratačné vlastnosti a pomáha udržiavať pokožku jemnú a hladkú.
Bambucké maslo: Karité maslo je ďalšou obľúbenou zložkou. Je to mastná látka získaná zo semien afrického stromu Shea. Má vynikajúce hydratačné vlastnosti a pomáha obnovovať pokožku.
Kokosový olej: Kokosový olej je ďalšou často používanou zložkou tuhých telových krémov. Obsahuje mastné kyseliny, ktoré prispievajú k hydratácii a jemnosti pokožky.
Jojobový olej: Jojobový olej je prírodný olej získaný z plodov rastliny jojoba. Má výborné vlastnosti zvlhčovania a je dobre tolerovaný rôznymi typmi pokožky.
Včelí vosk: Včelí vosk je prírodný vosk produkovaný včelami. Pomáha stabilizovať a zhutňovať konzistenciu tuhého krému a poskytuje ochrannú vrstvu na pokožke.

Tieto zložky môžu byť kombinované s ďalšími prírodnými extraktmi, éterickými olejmi a vitamínmi, aby sa zabezpečili dodatočné výhody pre pokožku. Je dôležité poznamenať, že konkrétna zloženie tuhého telového krému sa môže líšiť v závislosti od značky a typu výrobku. Vždy si prečítajte zoznam zložiek na obale, aby ste získali presnú informáciu o tom, čo je obsiahnuté vo vybranom produkte.



TUHÝ TELOVÝ KRÉM SOAPHORIA

V ponuke Soaphoria nájdete tuhé telové krémy v dvoch prekrásne voňavých prevedeniach. Medová tehlička vás rozmazná okúzľujúcou vôňou sladučkého medu a Tehlička šťastia rozradostní úsmev nadčasovou, ľahučkou vôňou kombinácie rozkvitnutej jarnej lúky a ovocných tónov.

Soaphoria vo svojich tuhých telových krémoch využíva 100% prírodných surovín, hlavnými zložkami sú:

> kakaové maslo - upokojuje citlivú a podráždenú pokožku, hĺbkovo regeneruje a pomáha chrániť pred vplyvom okolitého prostredia

> bambucké maslo - podporuje elasticitu pokožky, zabraňuje jej starnutiu a udržiava mladistvý vzhľad, zásobuje ju vitamínmi a pomáha predchádzať vzniku strií

> včelí vosk - zjemňuje štruktúru pokožky, ktorú zároveň zásobuje vitamínom A, pôsobí antibakteriálne



Podobné produkty
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa