ČERSTVOSŤ

ČERSTVOSŤ

U nás môžete mať istotu, že produkty, ktoré si objednáte, sú čerstvé. Spravidla nehromadíme veľké skladové zásoby hotových výrobkov. Rovnako neskladujeme ani väčšie množstvá surovín, ale uprednostňujeme ich objednávanie hoci častejšie, no po menších množstvách podľa potreby, aby tak boli vždy čo najčerstvejšie . Tiež takmer všetky výrobky vyrábame denne na základe vašich objednávok. Vo väčšine prípadov vám teda odosielame produkty, ktoré boli vyrobené najviac 2 týždne predtým, ako si ich vybalíte v pohodlí domova. 

 
nice_picture.jpg

Aj vďaka tomu, že sa u nás produkty dlho "neohrejú", ale naopak, obvykle už krátko po svojom vzniku plnia svoj účel a starajú sa o vašu pokožku či vlasy, dokážeme z veľkej časti eliminovať využívanie konzervačných látok na nevyhnutné minimum. Nám, ako výrobcovi, nesmierne záleží na tom, "čo" vkladáme do našich výrobkov. Je pre nás dôležité ponúkať vám výrobky "s čistým svedomím", nezahmlievať o ich obsahu či použitých ingredienciách ale naopak, otvorene prezentovať a komunikovať ako ich zloženie, tak i určenie, účel a použitie. Dôkladnou starostlivosťou a čerstvým zberom zabezpečujeme najvyššiu možnú kvalitu byliniek, čo sa vo výsledku odráža tiež v kvalite a účinkoch hotových výrobkov. Ak ste si obľúbili sladkastú Medovkovú limonádu, alebo ste verným fanúšikom Babičkinej záhradky, vedzte, že o bylinky, ktoré v týchto produktoch nájdete, bolo už od semienka postarané s láskou.

Aby sme mali istotu, že nami využívané bylinky neprišli pri pestovaní do styku so žiadnymi chemickými látkami, drvivú väčšinu z nich si pestujeme sami a dávame si nesmierne záležať na každej jednej rastlinke, aby, keď príde ten správny čas, preniesla všetky svoje úžasné vlastnosti priamo do produktov, ktoré poputujú k vám domov. V našich zemepisných šírkach sa však prirodzene nedarí citrusom. V prípade osviežujúcej Citrusovej bomby teda využívame "odpadové" šupy z citrusových plodov. Áno, čítate správne. Hoci by sme pri výrobe mohli využívať takpovediac hotovú sušenú drť, ktorá je bežne dostupná a náš výrobný proces by v určitej miere zjednodušila či skrátila, aj týmto krokom chceme prispieť k minimalizácii zbytočného odpadu a zabezpečiť čerstvosť našich produktov. Od partnerskej spoločnosti preto skupujeme šupky čerstvo olúpaných citrusových plodov, ktoré by inak boli vyhodené. Tento ovocný "odpad", následne spracujeme a využívame pri výrobe šťavnatej voňavej edície.

nice_picture.jpg

 
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa