JEDLA BIELA - ABIES ALBA

JEDLA BIELA - ABIES ALBA

AROMATERAPEUTICKÉ ÚČINKY
Má antibakteriálne, antiseptické, dezinfekčné a povzbuzujúce účinky, harmonizuje organizmus. Dodáva energiu, je vhodný pri vyčerpaní organizmu. Obsahuje veľké množstvo terpénov známych ako hydrokarbóny, ktoré redukujú bakteriálne infekcie, zápaly a plyny v črevách. Upokojuje bolesť svalov, kĺbov, zmierňuje reumatické bolesti a zvyšuje prekrvenie pokožky. Pomáha tiež predchádzať infekciám obličiek a močového mechúra, redukuje kašeľ zo zahlienenia pľúc, zápalu priedušiek alebo astmy. Pravidelnou aplikáciou dobudováva šľachy a väzivá. Pomáha zmierňovať prejavy osteoartritídy a reumatickej artritídy, zmierňuje opuch a zápal synoviálnej membrány. Pri inhalácii pôsobí ako antibakteriálny čistič proti patogénom vo vzduchu. Vytvára pocit uzemnenia, ukotvenia a posilnenia.

KOZMETICKÉ ÚČINKY
Má výborné protistarnúce, antioxidačné a spevňujúce účinky. Prekrvuje pokožku. Pýši sa antibakteriálnym, protiplesňovým, protiartritickým, antimikrobiálnym, protiinfekčným, protizápalovým, protinádorovým a antiseptickým účinkom. Je vhodný do masážnych a kúpeľových olejov pre uvoľnenie stuhnutých svalov a šliach.

TIPY
Vhodný do zvlhčovačov a difuzérov. Dobre sa kombinuje s gerániovým, kadidlovým esenciálnym olejom a tiež so silicami z divokého pomaranča a santalového dreva.



Zaujala vás táto téma a túžite sa o nej dozvedieť ešte viac?
Pre všetkých poznania chtivých Soaphoristov ponúkame tiež výber ďalších výživných zahraničných zdrojov súvisiacich s obsahom článku:
 
Podobné produkty
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa