MIRACLE ANTISTRESS ochranné sérum na vystresovanú pleť & na obnovu kožnej bariéry

14,95 € (s DPH)
Vyberte variantu
  • Osobný odber: Kapušianske Kľačany Zadarmo
  • do 48 hodín od prijatia objednávky (denne od 06:30 do 15:30)

  • kuriér GLS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • kuriér SPS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • Packeta výdajné miesto 2,99 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodin na zvolené výdajné miesto

Kód:
8586023260949
Značka:
Obľúbené19
Porovnať0
Zoznam želaní(5)

>  starostlivo formulované pre všetky typy pleti a vekové kategórie, ktoré postihujú nedokonalosti spôsobené stresom a slabou kožnou imunitou, mdlý a nejednotný farebný tón,
> jedinečná kombinácia aktívnych látok
> vhodné ako každodenná, ale aj cielená starostlivosť vo forme kúry
> nemastná a nelepivá mliečna konzistencia s rýchlou vstrebávateľnosťou
> účinne eliminuje negatívne vplyvy stresu na pokožku
> prispieva k obnove a posilneniu obranyschopnosti pleti
> zjemňuje, zjednocuje tón pleti a rozjasňuje
> eliminuje podráždenie a podporuje rýchlejšiu regeneráciu
> pôsobí proti a chráni pred predčasným starnutím pleti
> zlepšuje celkový vzhľad pleti a prispieva k udržaniu jej zdravo vyzerajúceho vzhľadu
> neupcháva póry

Čítajte viacZobraziť menej
Popis

Špeciálne ochranné sérum s patentovaným derivátom aminokyseliny ectoin natural® patriacim do skupiny extremolytov na cielenú ochranu pred stresom chráni pleť pred extrémnymi podmienkami. Vykazuje globálnu a silnú ochrannú a posilňujúcu funkciu, chráni pred vonkajšími aj vnútornými faktormi starnutia kože a poškodením buniek z dôvodu účinkov znečisteného prostredia, slnečného svetla, tepelného a chemického namáhania. Kyselina ferulová a dračia krv pôsobia silne neutralizačne proti voľným radikálom, postarajú sa o zlepšenie mikrocirkulácie kože, obnovu protizápalovej a oxidačnej obrany a prispejú k zdravšiemu výzoru pleti. Stimulujú tvorbu nových elastických a kolagénových vlákien, zvyšujú a udržujú hydratáciu a elasticitu pleti. Kyselina hyalurónová HMW zabezpečuje pomaly sa uvoľňujúcu, vysoko účinnú hydratáciu s dlhotrvajúcim účinkom, kým koenzým Q10 obmedzuje procesy degradácie kolagénu.

Ochranné sérum na vystresovanú pleť & obnovu kožnej bariéry MIRACLE ANTISTRESS je  stvorené pre:
> pleť vystresovanú, dehydratovanú po pôsobení UV žiarenia
> pleť bez jasu, mdlú až so sivým farebným tónom a bez života
> pleť poškodenú, krehkú a náchylnú na reakciu na všetky vonkajšie podnety
> pleť podráždenú, začervenanú s pocitom nepríjemného pnutia

Obsahuje výnimočné aktívne látky ako:
> ectoin natural® je derivát aminokyseliny patriaci do skupiny extremolytov. Extremolyty sú malé molekuly na ochranu pred stresom, ktoré chránia extrémofilné mikroorganizmy a rastliny pred smrteľnými a extrémnymi podmienkami. Vykazuje globálnu a silnú ochrannú a posilňujúcu funkciu, chráni pred vonkajšími aj vnútornými faktormi starnutia pokožky a poškodením buniek z dôvodu účinkov znečisteného prostredia, slnečného svetla, tepelného a chemického namáhania;
> kyselina ferulová predstavuje fenol a prírodný antioxidant, ktorý pôsobí neutralizačne proti voľným radikálom, spomaľuje starnutie pokožky a prispieva k regeneračným procesom;
> kyselina hyalurónová HMW zabezpečuje pomaly sa uvoľňujúcu, vysoko účinnú hydratáciu s dlhotrvajúcim účinkom a chráni pleť pred vysychaním.
> koenzým Q10 vďaka obmedzeniu procesov degradácie kolagénu prispieva k redukcii hĺbky vrások a preto je špeciálne uznávanou ochrannou a anti-age látkou;
> dračia krv je jedným z najsilnejších známych prírodných antioxidantov. S vysokým obsahom flavonoidov sa okrem iného postará o zlepšenie mikrocirkulácie kože, obnovu protizápalovej a oxidačnej obrany a prispeje k zdravšiemu výzoru pleti. Stimuluje tvorbu nových elastických a kolagénových vlákien, zvyšuje a udržuje hydratáciu a elasticitu pleti;
> extrakt z papáje melónovej pôsobí prečisťujúco a rozjasňujúco;
> jojobový a brusnicový olej poskytujú blahodarný antioxidačný, výživný a tonizujúci účinok na pleť;
> vitamín E ochraňuje a posilňuje obranyschopnosť pleti.

ZO ZÁKULISIA
Bunky sú denne vystavené asi 75 000 útokom zo strany voľných radikálov. Oxygen Radical Absorb Capacity (ORAC) je jednotka vyvinutá vedcami z National Institutes of Health na meranie antioxidačnej kapacity, podľa ktorej môžeme hodnotiť neutralizačnú schopnosť voľných radikálov danej látky a aj časový interval, po ktorý si túto schopnosť dokáže zachovať.
Hodnota ORAC* Dračej krvi je úžasných 2 897 110. Pre porovnanie, hodnota ORAC v priemernom jablku je 2 828. Preto jeho antioxidačná sila je 20-krát vyššia ako u vitamínu C a 50-krát vyššia ako u vitamínu E.

VLASTNOSTI
> bezlepkový, vegánsky, bezlaktózový
Bez GMO, sulfátov, glykolov, silikónov, ropných derivátov, živočíšnych tukov, parabénov a konzervačných látok, syntetických farbív a parfumácie.

OBSAH
15ml / 30ml

ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ
Ochranné sérum na vystresovanú pleť & obnovu kožnej bariéry MIRACLE ANTISTRESS sa výborne kombinuje s ostatnými výrobkami navrhnutými na ošetrenie pleti podľa jej typológie. Uprednostnite minimálne trojkrokový systém ošetrenia pozostávajúci z čistenia, tonizácie a hydratácie/výživy. Zvoľte vhodný čistiaci výrobok, následne hydrolátom či pleťovou esenciou dočistite pleť a ošetrite krémom alebo samostatne sérom. Séra sa vhodne kombinujú s pleťovými krémami Majestic. Ak zvolíte ich kombináciu, ako prvý krok aplikujte sérum ATISTRESS, ktoré sa vhodne kombinuje aj so sérom ANTIPOLLUTION, následne aplikujte preferovaný pleťový krém a/alebo sérum olejového zloženia, ako napríklad nočné sérum OVERNIGHT. Ako doplnkovú starostlivosť si periodicky doprajte pleťový peeling a masku.
Pre dosiahnutie excelentných výsledkov Soaphoria odporúča kombináciu výrobkov:
- Majestic Oleogél pre šetrné čistenie pleti, Majestic dvojfázový odličovač na odstránenie make-upu alebo čistiaci produkt podľa typológie pleti
- Hydrolát z lipy malolistej, medovky lekárske či pomarančového kvetu alebo Majestic Pleťovú esenciu podľa typológie pleti
- Majestic pleťový krém podľa typológie pleti
- Nočné stimulačné & regeneračné sérum MIRACLE OVERNIGHT
- Majestic čistiaci peeling na tvár s ružovým polynézskym pieskom
- Herbaphoria pleťová maska & čistič, Moringa antioxidačná pleťová maska, biely íl, marocký červený íl, modrý íl či ružový íl

APLIKÁCIA
Primerané množstvo pleťového séra naneste prstami na vyčistené čelo, líca a bradu a jemným klepkaním zapracujte do pleti. Nechajte plne vstrebať. Neoplachujte.

ZLOŽENIE
Citrus Limon Flower Water (hydrolát z citrónovníka pravého)*, Propanediol (humektant rastlinného pôvodu), Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej)*, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil (brusnicový olej)*, Ectoin natural® (patentovaná aktívna látka)*, Polyglyceryl-6 Stearate, Polyglyceryl-6 Behenate emulgačná zložka rastlinného pôvodu), Glycerin (humektant rastlinného pôvodu)*, Croton Lechleri Resin Extract (dračia krv)*, Squalane (skvalán)*, Ubiquinone (koenzým Q10), Dermorganics® 1388 (Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glycerin, Aqua) (patentovaný konzervačný systém rastlinného pôvodu)*, Ferulic Acid (kyselina ferulová)*, Sodium Hyaluronate (kyselina hyalurónová), Tocopheryl Acetate (vitamín E, antioxidant), Xanthan Gum (gélotvorná látka rastlinného pôvodu), Carica Papaya Fruit Extract (papája melónová)*, Mica (prírodný minerálny pigment)
*certifikovaná organická zložka
***vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch


Čítajte viacZobraziť menej
Vlastnosti
8586023260949

Tabuľka vlastností

VRATNÝ OBAL
áno
DOSTUPNOSŤ
kamenná predajňa
online
TYP PLETI
normálna
pre všetky typy pleti
problematická
suchá
VLASTNOSTI A ÚČINKY
antistress
hydratačné
na zjednotenie tónu pleti
ochrana pred vonkajšími vplyvmi
proti vráskam
proti začervenaniu
regeneračné
revitalizačné
upokojujúce
vyživujúce
AKTÍVNE LÁTKY
dračia krv
ectoin natural
koenzým Q10
kyselina ferulová
kyselina hyalurónová
vitamín E
VEKOVÁ KATEGÓRIA
12r+
20r+
30r+
50r+
všetky vekové kategórie
POUŽITIE
na deň aj noc

Špecifické referencie

EAN13
8586017851559
Podrobnosti

VÔŇA VÝROBKU
Sérum s jemnou ovocnou vôňou obsiahnutých surovín bez pridaných esenciálnych olejov a parfumácie.

FARBA VÝROBKU
Produkt mliečnej farby s obsahom svetlo odrážajúceho minerálneho pigmentu.

KONZISTENCIA VÝROBKU
Nemastná a nelepivá, riedka mliečna konzistencia s rýchlou vstrebávateľnosťou ošetrí pleť už na počkanie. Pre dlhodobý efekt používajte produkt na dennej báze minimálne po dobu štyroch až šiestich týždňov ako cielenú obnovujúcu kúru.

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA
Dermorganics® 1388 predstavuje patentovaný konzervačný systém, ktorý účinne chráni výrobok aj zdravie používateľa. Jednotlivé zložky komplexu majú pôvod v cukrovej trstine, badiáne, sóji či kukurici. Všetky obsiahnuté látky sú rastlinného pôvodu, bez GMO a nanomateriálu a samozrejme netestované na zvieratách. Dbajte však na adekvátnu hygienu a výrobok aplikujte len čistými a suchými prstami, aby sa zamedzilo jeho zaneseniu.
Po otvorení výrobok odporúčame spotrebovať do 9 mesiacov.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Výrobok je balený v zero waste papierovej krabičke opatrenej eko-certifikátmi FSC, CN, Green-e a Recycled Content, s papierovou etiketou potlačenou biologicky ľahko odbúrateľným farbivom. Obal výrobku môžete po jeho spotrebovaní jednoducho skompostovať, alebo vhodiť do modrého kontajnera určeného na zber papierového triedeného odpadu.
Čo znamenajú jednotlivé certifikáty?
FSC (Forest Stewardship Council) - Zaručuje, že drevo použité na výrobu papiera bolo vyťažené zodpovedne s ohľadom na trvalú udržateľnosť lesa, životné prostredie a miestnu komunitu.
CN (Made Carbon Neutral) - Označenie CN načí záväzok podporovať starostlivosť o našu klímu a životné prostredie prostredníctvom uhlíkových kreditov alebo výsadby plantáží, ktoré sľubujú ďalšie zníženie emisií pod priamym dohľadom nezávislej inštitúcie.
Green-e - Pri výrobe sa používa výhradne veterná energia šetrná k našej planéte.
> Recyklovaný pomer (Recycled content) - Na výrobu škatuliek sa využíva tak vysoké percento recyklovaného materiálu, ako sa len dá.
certifikaty-krabicky.jpg

Vaša bezpečnosť je pre nás prvoradá, preto, a tiež pre zabezpečenie komfortu pri používaní výrobku, je samotný výrobok balený v 15ml sklenom alebo 30ml  PET obale vyrobenom v EÚ.
Uprednostňujeme recyklované a recyklovateľné certifikované obalové materiály, ktoré sú schválené na použitie pre kozmetické výrobky. Kúpou tohto produktu môžete prispieť k znižovaniu nadbytočného odpadu aj vy a to jednoducho zapojením sa do recyklačného programu Soaphoria alebo zodpovednou recykláciou všetkých obalových materiálov.

UPOZORNENIA
Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.
Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

Recenzie(5)
Celkové hodnotenie
4
5 Recenzie
Spokojnosť
(4)
Dostala som vzorku - produkt mi však nevyhovuje, nakoľko či použijem väčšie alebo menšie množstvo, ostane na pleti "film" a po dotyku sa tvoria "žmolky". Účinok neviem teda posúdiť, nakoľko som ho musela umyť. Každopádne ďakujem za vzorku na vyskúšanie.

Napíšte komentár

  • Spokojnosť:
Popíšte tento produkt pomocou jednoduchých a krátkych slov.
Iní zákazníci si tiež kúpili:
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
(1)
18,50 € (s DPH)
Všestranná aktívna látka, ktorá sa získava z extra panenského olivového oleja (non GMO). Vyznačuje sa vysokou afinitou ku koži i vlasom a preto je ideálnou voľbou pre ich posilnenie, ochranu a regeneráciu. 30ml
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa