APRÍL V SOAPHORII

Heureka ShopRoku od Tímei

Ahojte, Soaphoristi!
Poznáte to? Keď sa nič nedeje tak naozaj, a keď niečo príde, tak všetko naraz… Dnes Vám o tom poviem čosi viac ja, Tímea ;)
V apríli sme v Soaphorii dostali príležitosť zúčastniť sa viacerých super akcií. Po búrlivej debate sme si rozdelili konečné destinácie. Soaphoria dostala pozvánku na udeľovanie ocenení od Heureky za ShopRoku 2023. Bianka a Rita mi zverili dôležitú úlohu a ja som sa vybrala na krásnu cestu do stovežatej Prahy s nádejou, že jedno ocenenie Soaphorii domov prinesiem aj ja! Vydala som sa na cestu a po nikdy nekončiacich zápchach medzi Brnom a Prahou sme šťastne dorazili.

 

Na druhý deň som zdravo vystresovaná čakala, kedy to konečne príde. Keď sme dorazili na miesto, čakala na nás nádherná miestnosť a milí ľudia, dobre sme sa najedli a napili, užili si náučné prednášky, pútavý program a zábavných moderátorov.

Začalo oceňovanie! Svoju cenu si odnieslo viacero malých firiem, čo ma nesmierne potešilo. A viete čo? Jednou z týchto firiem bola aj Soaphoria s krásnym 2. miestom v kategórii Udržateľný ShopRoku 2023. Nevedela som sa dočkať, kedy to Bianke a Rite oznámim, lebo som vedela, čo príde - nesmierna radosť, vďaka a veľa emócii. Už pri vzniku značky sme sa rozhodli robiť veci inak. 
 
Aj za cenu náročnejšej a zdĺhavejšej práce vždy volíme ekologické riešenia a pri každej činnosti máme na srdci dobro našej planéty aj zákazníka. Recyklovateľné obaly, lokálny dodávatelia, nákup kvalitných surovín, vždy čerstvé produkty a ešte viac… Soaphoristické hodnoty, ktorých sa tak pevne držíme už viac než 10 rokov dostali svoju krásnu sklenenú cenu! A čo ešte sa u nás v apríli dialo? Čítaj ďalej, prezradí Ti to Bianka.



Ecommerce Day v Bratislave od Bianky

Moja dôležitá cesta viedla do nášho krásneho hlavného mesta, Bratislavy. Už z nášho malého mestečka, na východe Slovenska, som odchádzala plná nadšenia, pripravená na nové dobrodružstvo, zaujímavé skúsenosti a nové informácie, ktoré na mňa čakali na prvom Ecommerce Day. Po dlhej, no krásnej ceste cez celé naše Slovensko, som síce bola vyčerpaná, no nadšenie z účasti na tak super akcii a túžba po nových inšpiráciách ma nabili veľkým množstvom energie.

Po príchode som zistila, že stereotypy, sú naozaj niečo, čo by sme ako ludstvo mali zahodiť za hlavu. Ostala milo prekvapená. V mojej hlave som bola pripravená na miestnosť plnú technicky zdatných chlapov, no som nesmierne rada, že som sa mýlila. Okrem mňa sa Ecommerce Day zúčastnilo veľa inšpiratívnych žien. Spolu sme boli pripravené premýšľať inak, vylepšiť svoje online JA a jednoznačne uspieť v online svete.
 


Moje ružové okuliare nie vždy fungovali a niektoré prednášky nenaplnili moje očakávania. No na druhej strane som si užila prevažné množstvo kvalitných prednášok, ktoré to viac než vyvážili. Získala som to, pre čo som si prišla. Odborné poznatky, detaily zo zákulisia firiem, ktoré sú v elektronickom obchodovaní už ako doma. Zároveň som si uvedomila, že nie všetko je len o číslach a stratégiách. Ku každému odvetviu rozhodne patrí aj zábava, ľudskosť, neobmedzená kreativita a množstvo inšpirácie.

A čo sa mi páčilo najviac? Prednáška o newsletteroch a štatistikách či o repasovaní elektroniky, čo nie je prekvapením :) Veď viete, že v Soaphorii sa snažíme o ekologické riešenia a o reinkarnáciu našich obalov v rámci našich hodnot :)



 

 
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa