AKO VZNIKOL NÁZOV SOAPHORIA

AKO VZNIKOL NÁZOV SOAPHORIA

Veľmi často sa stretávame s otázkou, ako vznikol názov Soaphoria a ako sa tento názov správne vyslovuje. Ako už pravdepodobne viete, Soaphoria predstavuje slovenskú značku prírodnej a organickej kozmetiky založenú na eticky a ekologicky orientovaných hodnotách. Už od samotného vzniku značky, od našich úplne prvých výrobkov robíme všetko pre to, aby naše produkty odrážali to, v čo veríme.

Samotný názov značky je odvodený od úplne prvého výrobku, ktorý sme uviedli na trh v roku 2013. Išlo o ručne vyrábané mydielka. Úžasne voňavé čisto prírodné handmade mydlá na ruky a celé telo. Mydielka z našej úplne prvej edície úplne prvých výrobkov boli veľmi jemné, príjemne voňavé, doslova stvorené na relax a osvieženie celého tela, navyše vyrobené výhradne z prírodných surovín a s ohľadom na etické a ekologické hodnoty. Pocity, ktoré v nás vyvolávala už samotná skutočnosť, že sa nám ich podarilo vyrobiť, nemožno opísať inak ako eufóriou :)

 

Práve preto sme sa rozhodli celú značku, o ktorej sme vtedy ani len netušili, že by mohla vôbec niekedy ponúkať toľko rôznych výrobkov, pomenovať Soaphoria. „Soap“ ako anglický názov pre mydlo, náš úplne prvý výrobok a „horia“, ako odkaz na eufóriu, ktorú sme vďaka tomuto mydielku zažili my a ktorú sme túžili dopriať každému, kto bude naše výrobky používať. Naším najväčším snom je totiž prinášať radosť práve prostredníctvom našich výrobkov. Radosť, ktorá evokuje vzrušujúci zážitok z unikátneho, voňavého a hravého prírodného kozmetického výrobku, aký reprezentujú dnes už nielen naše mydlá, ale aj telová kozmetika, starostlivosť o vlasy či vyšperkovaná prírodná pleťová kozmetika.

 


Vybrali sme si názov Soaphoria, pretože sme chceli vytvoriť značku, ktorá by ponúkala kvalitné a prírodné produkty, ktoré by boli nielen užitočné, ale aj príjemné a blahodárne pre zdravie a pohodu zákazníkov. Vo svojej práci sa zameriavame na to, aby naše produkty obsahovali len najkvalitnejšie prírodné zložky, ktoré sú šetrné k pokožke a zároveň životnému prostrediu. Soaphoria dnes už skutočne ponúka širokú škálu produktov vrátane mydiel, telových masiel, pleťových krémov, šampónov, kondicionérov a ďalších prírodných kozmetických výrobkov. Produkty Soaphoria sú vyrábané ručne z prírodných zložiek, ako sú rastlinné oleje, byliny, minerály a esenciálne oleje. Sú balené v ekologických obaloch a neobsahujú žiadne syntetické zložky, parabény, minerálne oleje alebo umelé farbivá.

Názov Soaphoria teda vystihuje to, čo značka reprezentuje - kvalitnú a prírodnú kozmetiku, ktorá prináša radosť a potešenie z používania prírodných produktov a je šetrná k životnému prostrediu.  Aj keď sa to možno na prvý pohľad nezdá, tento názov je pomerne jednoduchý a zložený z dvoch slov - "soap" a "euphoria". Avšak, niektorí ľudia môžu mať problém s jeho výslovnosťou alebo pravopisom, čomu absolútne rozumieme.

Milí Soaphoristi, nebojte sa pred nami spomenúť názov našej značky, aj keď si možno nie ste istí správnou výslovnosťou, nie je to pre nás žiaden problém. Práve naopak, aby ste vedeli, že v tom nie ste sami, rozhodli sme sa podeliť o najčastejšie „skomoleniny“ Soaphorie, s ktorými sa stretávame :) Sophoria, Soforia, Saphoria, Saforia, Soaphora, Soafora, Soapforia, Saphora, Sophora, Sopahoria či Sopahora... Je úplne jedno, akým menom nás nazvete, vždy u nás nájdete len tie najpoctivejšie prírodné produkty pre starostlivosť o telo, pleť, vlasy a tiež domácnosť :)



 

 
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa