Relaxačná soľná zmes do kúpeľa proti stresu

8,55 € (s DPH)
Kód:
8586017851740
Značka:
Obľúbené8
Porovnať0
Zoznam želaní(2)

Lahodná bylinno – kvetinová šumivá soľná zmes do kúpeľa s príjemnou relaxačnou vôňou predstavuje ideálny prostriedok pre načerpanie novej energie a zároveň starostlivosť o pokožku celého tela. Unikátny zážitok prinesie vďaka starostlivo vyberaným organickým aromaterapeutickým esenciálnym olejom, ktorých vôňa rozmazná myseľ a „obyčajný“ kúpeľ okamžite premení na skutočnú wellness procedúru.  Prispieva k odbúraniu stresu, celkovej regenerácii organizmu a pomáha opätovne nájsť harmóniu tela a duše. 

Šumivá soľná zmes do kúpeľa je vhodná ako prísada do kúpeľa pre všetky typy pokožky a vekové kategórie.

> vhodná ako prísada do kúpeľa pre všetky typy pokožky a vekové kategórie
> čisto prírodné zloženie poskytuje bohaté zásoby minerálnych látok a podporuje vyššiu obranyschopnosť
> epsomská soľ pomáha odbúravať svalové napätie
> vďaka obsahu jedlej sódy a kyseliny citrónovej sa zmes pri styku s vodou krásne rozšumí
> rozmaznávajúce esenciálne oleje prevoňajú kúpeľ a postarajú sa o dokonalý relaxačný zážitok
> vhodne zvolená kompozícia napomôže k odbúraniu stresu a nepríjemných pocitov, dobije energiou do ďalšieho náročného dňa
> soli a soľné zmesi do kúpeľa sú ideálnym prostriedkom pre pravidelnú a navyše výnimočne príjemnú starostlivosť o pokožku :)

 > VEGAN KÚPEĽOVÁ SOĽNÁ ZMES   
 > S BYLINNOU VÔŇOU   

 > CENNÝ ZDROJ MINERÁLOV
 >
SO SUŠENÝMI BYLINKAMI 

280g

Čítajte viacZobraziť menej
Popis

V kolobehu bežných povinností, radostí a starostí častokrát zabúdame sami na seba, občas sa nám však chvíľka nerušeného pokoja žiada ako soľ. Práve vtedy je relaxačný kúpeľ výborným prostriedkom pre odbúranie stresu, vytriedenie myšlienok či načerpanie novej energie. Ukradnite si pre seba krátku chvíľku a doprajte si zaslúžený pocit výnimočnosti, kedykoľvek sa vám zažiada. Soľ do kúpeľa premení záver náročného dňa na rozmaznávajúci zážitok pre vaše telo i myseľ. Ideálna je tiež pre spríjemnenie rutinného kúpania a uvoľnenie unaveného či stuhnutého svalstva. Premeňte svoju kúpeľňu na miesto očisty nie len tela ale i ducha a miesto plné pozitívnej energie a harmónie tela i duše :)

HLAVNÉ ZLOŽKY
> morská soľ – je zdrojom vysokého obsahu minerálov ako sú horčík, draslík, sodík, chróm, bróm, selén a mnohé ďalšie, prospieva zdraviu pokožky, podporuje jej prirodzenú obranyschopnosť a zbavuje ju toxínov
> epsomská horká soľ – pomáha odbúravaniu a vyplaveniu toxínov, obnovuje rovnováhu pH pokožky, odstraňuje svalové napätie
> kompozícia esenciálnych olejov – aromaterapeuticky účinkuje na myseľ, pomáha odbúravať každodenný stres, upokojuje a navodzuje pozitívne myšlienky

OBSAH
280g

NÁŠ TIP
Nemusíte mať doma vaňu na to, aby ste si dokázali soľ do kúpeľa užiť! Rozpustite malé množstvo v lavóriku s teplou vodou a doprajte zaslúžený wellness chodidlám, alebo týmto spôsobom pripravte upracované ruky na manikúru.

ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ
Soľ do kúpeľa môžete kombinovať s ktorýmkoľvek iným výrobkom Soaphoria. Kúpeľové rituály krásne pozdvihne tiež eko sójová sviečka či aromaterapeutický vonný vosk ;) Zároveň je len na vás, či sa rozhodnete pre varianty vo vašej obľúbenej vonnej edícii, alebo si príjemný čas strávený vo vani spestríte ich striedaním :)



Čítajte viacZobraziť menej
Vlastnosti
8586017851740

Tabuľka vlastností

VRATNÝ OBAL
áno
DOSTUPNOSŤ
online
VLASTNOSTI A ÚČINKY
antibakteriálna
antioxidačná
hydratačná
regeneračná
s kúskami bylín/plodov
vhodná na domáci wellness
vhodná na uvoľnenie celého tela

Špecifické referencie

ean13
8586017850408
Podrobnosti

VÔŇA VÝROBKU
Nezvyčajná lahodná vonná kompozícia pomaranča červeného, levandule lekárskej, muškátu omamného a šalvie lekárskej je priam stvorená na účinné odbúranie stresu, únavy a nervového napätia. Potláča bolesti hlavy a migrénu, zmierňuje prejavy strachu, depresie a nespavosti. Zvyšuje koncentráciu a pozornosť, evokuje príjemnú náladu a pocit šťastia.

FARBA VÝROBKU
Výrobok bez obsahu syntetických farbív. Punc jedinečnosti mu dodávajú príjemne dekoratívne sušené bylinky, kvety a plody.

KONZISTENCIA VÝROBKU
Výrobok má konzistenciu hrubozrnných čiastočiek soli v kombinácii so sušenými rastlinkami a ovocím. Vďaka obsahu jedlej sódy a kyseliny citrónovej sa zmes pri styku s vodou príjemne rozšumí a uvoľní aromaterapeutickú vôňu.

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA
Výrobok neobsahuje konzervačné látky, napriek tomu je stabilný, avšak háklivý na vlhkosť. Dodržiavajte odporúčané skladovacie podmienky a po otvorení okamžite spotrebujte.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Produkt je balený v ekologickom sklenom obale s praktickým tesniacim uzáverom. Sklo predstavuje odolný inertný materiál, vďaka čomu je obsah výrobku chránený. Navyše je sklené balenie možné opätovne využiť v domácnosti alebo plnohodnotne recyklovať.
Obal výrobku je vratný v rámci nášho recyklačného programu.
V prípade, že sa rozhodnete obal výrobku vyhodiť, vhoďte ho do zeleného kontajnera určeného na zber skleného odpadu.

APLIKÁCIA
Ako kúpeľ: Primerané množstvo soľnej zmesi (cca 100 až 150 g) nasypte do vody teplej 35-39°C a nechajte úplne rozpustiť. Dávka soľnej zmesi na jeden kúpeľ by nemala presiahnuť 450g. Doporučená dĺžka kúpeľa je 15 až 20 minút. Odporúčame používať maximálne trikrát do týždňa a po procedúre si dopriať relax.
• Ako kúpeľ nôh: Primerané množstvo soľnej zmesi (cca polievková lyžica na 5 litrov vody) nasypte do vody teplej 35-39°C a nechajte úplne rozpustiť. Ponorte nohy do vody na dobu 15 až 20 minút.
• Ako inhalačný roztok: Primerané množstvo soľnej zmesi (cca čajová lyžička) rozmiešajte v nádobe s vriacou vodou, po vyvinutí pary inhalujte po dobu 10 až 15 minút.
• Ako oplach: Primerané množstvo soľnej zmesi (cca ½ čajová lyžička) rozmiešajte v nádobe s prevarenou teplou vodou a postihnuté miesto na tele oplachujte päť až šesťkrát denne.
• Ako soľný roztok: Primerané množstvo soľnej zmesi (cca čajová lyžička na liter vody) rozmiešajte v nádobe s prevarenou teplou vodou, nechajte pôsobiť 30 minút až 2 hodiny.
• Ako natierací roztok: Primerané množstvo soľnej zmesi (cca polievková lyžica na liter vody) rozmiešajte v nádobe s prevarenou teplou vodou teploty cca. 39°C. Roztokom premočenou hubkou natierajte celé telo dvakrát denne (ráno a večer). Pri vysokej horúčke natierajte celé telo. Pri prechladnutí je vhodné natierať chodidlá a dlane.
• Ako zábal: bavlnenú textíliu alebo pyžamu namočte v koncentrovanom soľnom roztoku, celé telo vrátane končatín zabaľte od krku k pätám a prikryje teplou dekou, nechajte pôsobiť 1 až 2 hodiny.
• Ako obklad: Po príprave soľného roztoku ponoríte obväz a nechajte ho nasiaknuť roztokom. Následne obklad priložte na postihnuté miesto, zaviňte fóliou, resp. uterákom a nechajte pôsobiť 1 až 2 hodiny.

UPOZORNENIA
Určené na každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

ZLOŽENIE

Sodium Chloride (kamenná soľ)*, Maris Sal (morská soľ)*, Magnesium Sulfate Heptahydrate (Epsomská horká soľ), Sodium Bicarbonate, Citric Acid (kyselina citrónová), Pelargonium Graveolens Oil (muškát omamný)*, Citrus Sinensis Fruit Extract (pomaranč červený)*, Salvia Officinalis Oil (šalvia lekárska)*, Lavandula Angustifolia Oil (levanduľa lekárska)*, Citrus Sinensis Fruit (pomaranč červený)*, Lavandula Angustifolia Flower (levanduľa lekárska)*, Rosa Centifolia Flower (ruža stolistá)*, Limonene***, Linalool***, Citral***, Citronellol***, Geraniol***
*certifikovaná organická zložka
***vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch a prírodných vôňach

Otázky a odpovede

Je soľ do kúpeľa vhodná aj pre deti?
Áno, soľ do kúpeľa je výborným spestrením kúpeľa aj pre deti :)

Som alergik, ako mám zistiť, či je pre mňa výrobok vhodný?
Malé množstvo výrobku zmiešajte s vodou v pomere 1:10. Namočte do vody ruku či inú časť tela a chvíľu počkajte. Pokiaľ sa na pokožke neprejaví žiadna negatívna reakcia, výrobok môžete pokojne používať. V prípade podráždenia pokožky, výsypu či inej reakcie a v prípade, že je Vám známa alergia na konkrétnu zložku výrobku, výrobok neodporúčame používať.

Farbí soľ do kúpeľa vodu? A čo vaňu?
Výrobok jemne sfarbí vodu, farbu vašej vane však neovplyvní.  

Ako často môžem soľ do kúpeľa používať?
Vzhľadom na šetrné prírodné zloženie, ktoré pokožku nevysušuje, nie sú známe nijaké obmedzenia v pravidelnosti používania výrobku. Pokojne použite soľ do kúpeľa vždy, keď si nájdete čas na relax ;)


Recenzie
Žiadne názory

Napíšte komentár

  • Spokojnosť:
Popíšte tento produkt pomocou jednoduchých a krátkych slov.
Iní zákazníci si tiež kúpili:
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa