Monoi de Tahiti

Monoi de Tahiti

Čo to je?

Monoi de Tahiti je vzácny a exotický kozmetický olej, ktorý sa vyrába v Polynézii, podľa dekrétu francúzskej vlády. Tento dekrét výslovne opisuje proces, ktorým sa olej Monoi de Tahiti musí vyrábať.

Ako sa vyrába?

Tento olej sa vyrába jedine v TAHITI, tiež známom ako Francúzska Polynézia. Je výsledkom procesu enfleurage, čo je technika, kde sa získavajú aktívne látky alebo aromatické zložky jemným macerovaním kvetov Tahitskej gardénie v rafinovanom kokosovom oleji. Táto technika sa zdokonaľovala po dobu dvoch tisíc rokov, a dnes sa vďaka nej získava aj tento olej s mnohými blahodarnými kozmetickými účinkami. Olej sa vytvára namáčaním / macerovaním presne desiatich kvetov Tahitskej gardénie, pochádzajúcich jedine z francúzskej Polynézie, na liter rafinovaného kokosového oleja, počas minimálne desiatich dní. Kvety tejto gardénie sa musia zbierať ešte ako puky, a musia sa použiť na výrobu oleja 24 hodín po zbere. Orechy kokosového oleja sa musia pestovať na koralovej pôde a zbierať v zrelej fáze.

Záruka kvality

Autentický a pravý olej Monoi de Tahiti nesie "Appellation of Origin" záruku a vyrába sa pod veľmi kontrolovanými výrobnými metódami, aby sa zabezpečila najvyššia kvalita oleja. Monoi de Tahiti je mimoriadny olej pre starostlivosť o pokožku a vlasy. Bolo dokázané, že rýchlo preniká a hydratuje pokožku a redukuje stratu trans-epidermálnej vody.

Tento olej obsahuje dve hlavné zložky: Gardenia Tahitensis (Tiare Tahiti) a Cocos Nucifera (kokosový olej). Okrem toho je stabilizovaný olejom vitamínu E, ktorý zabraňuje jeho žltnutiu a často obsahuje vôňu alebo prírodné extrakty. Ak obsahuje iné zložky, alebo neobsahuje Tiare Tahiti a Cocos Nucifera, nie je autentickým a pravým olejom Monoi de Tahiti.

Monoi je staroveké tahitské slovo, ktoré znamená "voňavý olej" v reo-maohi jazyku. Monoi je široko používaný medzi francúzskymi Polynézanmi ako zmäkčovač pokožky a vlasov. Dnes je však populárnym olejom ako v Európe, tak aj v Spojených štátoch. To má za dôsledok, že na trhu bežne nájdeme jeho rôzne napodobeniny a nepravé imitácie. Dúfame, že náš krátky článok Vám objasnil, ako rozoznáte pravý olej Monoi de Tahiti od jeho napodobeniny. Nabudúce sa naučíme, aké benefity nám tento olej prináša, alebo aké je jeho využite.

Pozdravuje,

                        Timi :)

Štítky: Monoi de Tahiti

Napíšte komentár

Meno: *
E-mailová adresa: *
(nebude uverejnená)
Web:
Váš komentár: *
Vpíšte kód z obrázku

NÁŠ SVET

Inšpirované prírodou...vyrobené s láskou! Naše produkty sú výsledkom každodennej poctivej ručnej práce, ktorú s radosťou vykonávajú členovia tímu Soaphoria. V každom kuse výrobku je zapracované naše odhodlanie a nadšenie, tiež ako aj v dizajne interiéru v značkových predajniach máte možnosť pocítiť snahu, oddanosť a lásku, s ktorou boli vytvorené pre milovníkov prírody a darov, ktoré nám ponúka.

Facebook Novinky

PREČO MYSLIEŤ SOAPHORISTICKY

  • RÝCHLA EXPEDÍCIA

    Doprava zadarmo už od 39 € vrátane DPH
  • EXPRESNÁ KOMUNIKÁCIA

    Poradíme ti na čísle 0907 131 757
  • EXTRA ČERSTVÁ KOZMETIKA

    Vyrábame pre teba z najčerstvejších surovín