Cherry Blossom regeneračný a obnovujúci krém na ruky

4,95 € (s DPH)
  • Osobný odber: Kapušianske Kľačany Zadarmo
  • do 48 hodín od prijatia objednávky (denne od 06:30 do 15:30)

  • kuriér GLS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • kuriér SPS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • Packeta výdajné miesto 2,99 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodin na zvolené výdajné miesto

Kód:
8586023261649
Obľúbené12
Porovnať0
Zoznam želaní

Nenaplnený sen o jemnej pokožke rúk môže byť realitou s všestranným krémom na ruky! Tento inovatívny produkt sa špecializuje na starostlivosť o suchú, namáhanú, poškodenú, hrubú a popraskanú pokožku rúk, a to s nádhernou šmrncovou vôňou. Jeho výdatná a hĺbkovo hydratačná kompozícia je nabitá výživným bambuckým maslom, arganovým olejom, rakytníkovým a rozmarínovým extraktom, ureou a kyselinou pyrolidónkarboxylovou či vitamínom E, ktorá sa rýchlo vstrebáva, s funkčným a efektívnym nelepivým a nemastným finišom. Tento krém intenzívne zmäkčuje, zjemňuje, hydratuje a zabraňuje opätovnému vysušovaniu, odstraňuje pocit drsnosti a nepríjemného pnutia a praskania. Používaním Skin Paradise multifunkčného krému na ruky podporíte rekonštrukciu a rýchlejšiu obnovu hydrolipidovej vrstvy kože, ktorá sa odvďačí hebkosťou a krásou. Vaše ruky budú ako z bavlnky!

Hydratačný krém na ruky z limitovanej edície jar/leto je obľúbeným pomocníkom na každodenné použitie a vhodný pre všetky typy pokožky.

> super výživný, hydratačný a regeneračný krém na ruky ako súčasť povinnej výbavy
> prírodné zloženie nabité aktívnymi látkami
> hustá krémová konzistencia pôsobí sa úžasne rýchlo vstrebáva bez zanechania mastného či lepivého pocitu
> neodolateľná, ľahká kvetinová vôňa pripomínajúca rozkvitnuté čerešne

 > VEGAN KRÉM NA RUKY   
 > SUPERHYDRATAČNÝ A REGENERAČNÝ
 > OŠETRUJE A CHRÁNI
 > PRE HEBKÉ A VOŇAVÉ RUKY  

45ml

Čítajte viacZobraziť menej
Popis

Rozkvitnuté čerešne a limitovaná edícia jar/leto  prinášajú výnimočný krém na ruky - Skin Paradise Cherry Blossom! Tento krém sa zameriava na cielenú starostlivosť o pokožku rúk s super hydratačnými a regeneračnými vlastnosťami a nádhernou kvetinovo-ovocnou vôňou. Každodenné vplyvy dokážu na našich rukách zanechať stopy, ale s týmto krémom už nebudete mať starosti. S vysokým podielom olivového oleja dokáže tento výživný krém na ruky obnoviť suchú, citlivú a popraskanú pokožku rúk. Vaše ruky budú opäť v forme, takže sa nechajte hýčkať tou krásnou vôňou čerešní!

OBSAH
45ml

ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ
Pre milovníkov vôní a rozmaznávania odporúčame výrobok kombinovať s ďalšími produktmi Skin paradise.

Čítajte viacZobraziť menej
Vlastnosti
8586023261649
Podrobnosti

VÔŇA VÝROBKU
Prekrásna a vzdušná vôňa pripomínajúca rozkvitnuté stromy čerešne a doplňuje ju ovocný podtón.

FARBA VÝROBKU
Výrobok neobsahuje pridané farbivá. Farba výrobku je prirodzene biela až maslová vďaka vysokému obsahu organických masiel.

KONZISTENCIA VÝROBKU
Výrobok má unikátnu konzistenciu hustejšieho krému, vďaka čomu sa ľahko nanáša a príjemne rýchlo vstrebáva.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Výrobok je balený v plne recyklovateľnej hliníkovej tube vyrábanej priamo na Slovensku, uzatvorenej PET vrchnáčikom. Obal výrobku vrátane uzáveru je vratný v rámci nášho recyklačného programu.
Ak sa rozhodnete obal výrobku vyhodiť, vhoďte ho do kontajnera určeného na zber kovov, alebo do žltého kontajnera určeného na zber plastov a kovov. Takto budú môcť byť obalové materiály recyklované a opätovne využité.

APLIKÁCIA
Výrobok naneste na pokožku rúk krúživým pohybom a nechajte plne vstrebať.

UPOZORNENIA
Určené na každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste, pri teplote do +30°C a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.
Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

ZLOŽENIE
Aqua (voda), Helianthus Annuus Seed Oil (slnečnicový olej)*, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo)*, Glyceryl Stearate (emulgačná zložka rastlinného pôvodu)*, Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové maslo)*, Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej)*, Cetearyl Alcohol (emulgačná zložka rastlinného pôvodu)*, Copernicia Cerifera Cera (karnaubský vosk)*, Coco-Glucoside (povrchovo aktívna zložka rastlinného pôvodu)*,  Natural Aroma**, Urea (močovina), Argania Spinosa Kernel Oil (argánový olej) *, Hippophae Rhamnoides Seed Extract (rakytníkový extrakt), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (rozmarínový extrakt), Sodium PCA (prírodný humektant), Sorbic Acid, Formic Acid (konzervačná systém rastlinného pôvodu), Xanthan Gum (stabilizátor rastlinného pôvodu)*, Tocopherol (vitamín E), ***Limonene, ***Linalool, ***Eugenol
*certifikovaná organická zložka
**zmes esenciálnych olejov a extraktov
***vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch a prírodných vôňach

Recenzie
Žiadne názory

Napíšte komentár

  • Spokojnosť:
Popíšte tento produkt pomocou jednoduchých a krátkych slov.
Iní zákazníci si tiež kúpili:
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa