ČO PRE NÁS ZNAMENÁ MYSLIEŤ INAK?

ČO PRE NÁS ZNAMENÁ MYSLIEŤ INAK?

Už od prvotného pohrávania sa s myšlienkou o vzniku Soaphorie sme vedeli, že nechceme vytvoriť "len" ďalšiu kozmetickú značku, ktorá by sa dokázala zaradiť do regálov drogérií. Vedeli sme, že chceme robiť veci inak a vytvoriť niečo jedinečné, avšak zároveň dostupné pre každého. Mali sme niekoľko jasných cieľov, ktoré sa neprestajne snažíme plniť. Značku Soaphoria budujeme na pevnom základe hodnôt, ktoré pre nás neznamenajú len prázdne slová či marketingový ťah. Na naše hodnoty sme nesmierne hrdé a máme skutočne obrovskú radosť, že sa nám neustále darí zlepšovať v tom, čo sme si predsavzali.

 
nice_picture.jpg

Jednou z najväčších výziev, ktorým sme od začiatku čelili, bola otázka dopadu našej činnosti na naše životné prostredie. Všetci dobre vieme, že množstvo odpadu na planéte je už pomerne dlhý čas alarmujúce, avšak napriek tomu sa toto množstvo neustále zvyšuje. Je to samozrejme prirodzené, keďže nás, ľudí, je na Zemi už viac než sedem a pol miliardy a nie všetci zmýšľame rovnako. Ak si však každý z nás povie, že naše konanie, či konanie našej rodiny či spoločnej domácnosti je len kvapkou v mori, ktorá v skutočnosti nemá vplyv na zdravie našej planéty, pomaly ale isto túto planétu pretvoríme na jedno veľké smetisko. Preto sme sa rozhodli urobiť všetko pre to, aby existencia našej značky planéte neškodila, neprodukovala ďalší odpad, nezaťažovala ju zbytočnými chemikáliami... Niektoré kroky, ktoré sme v rámci našej snahy podnikli, môžete vidieť a vnímať aj vy, naši milí priatelia. Na balenie našich produktov využívame výhradne certifikované a recyklovateľné obalové materiály. Je pravda, že nie všetky produkty balíme do papiera či skla a nájdete u nás aj pomerne široké zastúpenie plastových obalov, nie je to však náhoda. V mnohých prípadoch totiž myslíme aj na vás, vaše pohodlie, či bezpečnosť členov vašej domácnosti a ponúkame vám alternatívy našich produktov v plastovom balení. 

Toto balenie je samozrejme menej náročné aj z finančného hľadiska, vďaka čomu dokážeme ceny našich produktov udržiavať v hladinách prijateľných pre každú peňaženku. Keďže nám však nie je ľahostajné, kde tieto obaly skončia, rozhodli sme sa ako prví na Slovensku zaviesť recyklačný program, v rámci ktorého od vás prijmeme späť vybrané prázdne obaly od našich produktov. V prípade tých plastových nerobíme výnimky a prijímame späť obaly všetkých objemov. Tie následne zodpovedne recyklujeme a rovnako postupujeme aj v prípade odpadu, ktorý vytvárame priamo pri výrobe. Či už sa jedná o papier, sklo alebo plast, všetok odpad dôkladne triedime a recyklujeme, čoho príkladom je aj ekologické balenie, v ktorom vám doručujeme vaše objednávky. Ako baliaci a výplňový materiál využívame papierové škatule a kartóny od iných spoločností, ktoré by tak či onak skončili v zbere.

Pridajte sa k nám aj vy, buďte uvedomelým spotrebiteľom a staňte sa tou kvapkou v mori, ktorá pomôže očistiť nie len oceány, ale aj lesy, lúky a zberné dvory.

nice_picture.jpg

 
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa